2e ronde Dj Contest Citysounds

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Vorig jaar vond de eerste editie plaats van City Sounds (toen nog onder de naam Dancehill). Er kwamen ruim 20.000 danceliefhebbers naar de binnenstad van Tilburg. Dit gratis toegankelijke dancefestival geeft ook de mogelijkheid aan aanstormend talent uit de regio Noord-Brabant!

Daarom zal ook dit jaar weer een dj-contest plaats vinden waarvan de winnaar een dj-set op het hoofdpodium krijgt. En daarmee kan doorbreken voor het grote publiek. Verder krijgt de winnaar 100 demo-cds en een rondleiding door een platensnijstudio (www.soundstream.nl) waar hij zijn eigen mix/ muziek op een 12 inch plaat kado krijgt, en een contract met een music-manager die een half jaar of een jaar optredens voor je regelt (deze laatste prijs zijn we nog mee bezig dus kunnen we (nog) niet 100% garanderen)

Na de succesvolle 1e ronde van de contest gehouden op 26 juni jl. in de 013 te Tilburg is woensdag 21 juli de 2e ronde gepland in caf Bolle, eveneens in Tilburg.
De winnaars van de 1e ronde zijn Jazzy b en Jar, (eigenlijk was dj Jay-Ve winnaar maar deze kon helaas niet bij de finale avond aanwezig zijn)
In de 2e ronde strijden eveneens 8 djs om een plaats in de finale, gehouden op 20 augustus.
Wil je mee doen met deze dj-contest, woon je in de provincie Noord-Brabant en draai jij binnen de stijlen club, progressive, trance hardtrance of techno? Lever dan voor 10 juli een demo cd van maximaal 30 minuten in bij een van de onderstaande inleverpunten:

Mensclothing Spaks Willem II straat 56 Tilburg
Rare records Bergstraat 36/B Eindhoven
Midtown shops - Hooghuisstraat 22 Eindhoven

Vergeet niet op de demo cd je naam, telefoonnummer en email adres te vermelden! Indien je de demo niet kunt inleveren op een van de bovenstaande punten kun je contact opnemen met ons via djcontest2004@hotmail.com
. Voor vragen of opmerkingen kun je ook via hetzelfde email adres bij ons terecht.

Voor meer informatie over City Sounds kun je terecht op www.citysounds.nl binnenkort zal daar ook meer informatie over de dj-contest te vinden zijn.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws