Rush komt naar Rotterdam

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Uitverkochte avonden in de Escape, afgeladen strandfeesten op Bloemendaal, stampvolle tenten op Mysteryland, buitenlandse trips en niet te vergeten de uitverkochte evenementen van de RUSH Trilogy rond koninginnedag. Tel daarbij de BG Dance Award voor Beste Clubavond van Nederland 2003 bij op, en je kan concluderen dat het goed gaat met RUSH, Amsterdams populairste en best bezochte clubavond. Aan deze nu al 3 jaar durende success story, wordt een nieuw hoofdstuk toegevoegd. RUSH komt naar Rotterdam! Op vrijdag 2 juli zal in de Off_Corso de kick off groots plaats vinden.

Eelko Anceaux van Chemistry, de organisatie achter RUSH, liep al een tijdje met het idee te spelen om een avond in Rotterdam op te zetten. Ik ben er van overtuigd dat er veel Rotterdammers van sexy kwaliteitshouse houden, RUSH staat hier symbool voor. De stap naar Rotterdam is voor mij dan ook niet meer dan logisch. De shapers van de RUSH-sound Victor Coral en Brian S. zullen tijdens de kick off hun unieke sound ten gehore brengen, die niet meer weg te denken is uit de Nederlandse clubs. Ze worden bijgestaan door de populaire en altijd funky draaiende dj Roog. Vocale ondersteuning wordt verleend door niemand minder dan de RUSH queen en host van de avond Nickie Nicole. Fotograaf/vj en de vaste stylist van RUSH R.E.L zal met zijn warme, sensuele visuele eye candy de avond net die extra touch geven. Het is nu de beurt aan Rotterdam: Live Fast Rush Hard


RUSH the beach
Nog voor de eerste Rotterdamse editie zal op 18 juni een speciale RUSH at the beach bij strandpaviljoen Soulbeach op het strand van s-Gravenzande zijn. Dit beachevent zal maandelijks terugkeren. Soulbeach wordt gezien als de nieuwe hotspot van 2004 en ligt maar op 30 km van Rotterdam centrum. Check de flyers en website van Chemistry en Soulbeach voor meer info.



RUSH Rotterdam Off_Corso kick off
Datum: 2 juli 23.00u 05.00u
Artiesten: DJs: Victor Coral // Brian S // Roog,
MC Nicky Nicole // VJ R.E.L
Plaats: Off_Corso // Kruiskade 22 // Rotterdam
Prijs: Presale: 8 euro (ex. fee), At the door: 12 euro
Vvk: Rotterdam:Velvet, Oude Binnenweg 121a // Lijfstijl, Westewagenstraat 56
Episode, Oude Binnenweg 144a // Rhythm import, Nieuwe binnenweg 91
Den Haag: Bendorff, Vlamingstraat 8 10
Amsterdam: Chemistry-desk @ Rush-Amsterdam, Escape Venue, Rembrandtplein 11

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws