V.E.T. op het strand van Scheveningen

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op vrijdag 9 juli, in het altijd warme zomerweekend, zal het strandfeest V.E.T. worden georganiseerd in de Liptonice Beach Lounge om het strand van het Zwarte Pad in Scheveningen op te laten bloeien. Lucien Foort en Roog zijn de grote sterren op deze avond, die het publiek een stroom van zomerkriebels in de buik zullen bezorgen. Dit strandfeest zal geheel in het thema staan van de warme sounds van house en progressive.

De line-up wordt aangevuld door Djs met een goede naam in de regio. J.J.Walker vs. Newton da Costa, Gino Gisberto en Jordi Bouman zullen er samen met de twee giganten Lucien Foort en Roog een fantastische avond van maken.

De opbouw van dit feest zal van House toewerken naar Progressive. Naarmate de avond vordert zullen de heerlijke housebeats van Roog dus plaatsmaken voor de ritmische progressive van Lucien Foort. De sfeer van de intimiteit en liefde van V.E.T. zal door het dansen onder de sterren tot een maximum worden gebracht.

Het feest zal van 22.00 tot 4.00 plaatsvinden. Bezoekers van V.E.T. krijgen deze avond de mogelijkheid om te feesten in de strandtent en het openlucht gedeelte van het stijlvolle Liptonice Beach Lounge. Het is een beachclub die uitermate geschikt is voor intieme feesten en het is de juiste locatie voor een goede sfeer. De zon, de zee en het strand van het Zwarte Pad maken dit de perfecte locatie voor een beach evenement van dit kaliber.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws