Nokia Dance Department live vanaf Speakerplay

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op zaterdag 29 mei vindt in de Amsterdam een nieuwe editie van Speakerplay plaats. Het best beluisterde dance programma van Nederland, Nokia Dance Department zal deze avond live vanuit de HMH uitzenden. Speakerplay brengt de top van de nationale en internationale elektronische muziek samen op deze avond. Verwacht unieke, op zichzelf staande shows van onder meer Dave Clarke (live), Miss Kitten en Jeff Mills.

Speakerplay barst volgende week zaterdag los in de HMH in Amsterdam. In deze qua sound onovertroffen locatie laten de grootste helden uit het elektronische dansvak zien wat ze waard zijn. Zo zal de meest gewaardeerde en populaire techno dj van het moment, Dave Clarke, een live-optreden geven. Clarke maakte vorig jaar furore met zn artiestenalbum Devils Advocate dat in vrijwel ieder jaarlijstje bovenaan eindigde. Op Speakerplay speelt hij live voor de Advocaat van de Duivel.

In de opzet van Speakerplay krijgt iedere artiest een exclusieve show met eigen decor en licht. Jeff Mills komt hiervoor speciaal met een unieke presentatie van zijn DVD The Exhibitionist. Voor de eerste keer zal hij niet alleen laten horen wat hij kan maar ook laten zien waar ie toe in staat is. Speakerplay heeft de premire van deze DVD show die op grote beeldschermen te volgen zijn.

Ook Miss Kittin, de stem van de elektrogeneratie, komt naar Speakerplay waar ze een eigen area krijgt . De kleine zaal van de HMH wordt speciaal voor de release van haar nieuwe album Icom van onder tot boven omgetoverd in de typische Miss Kitten stijl. Decoratie en aankleding zullen geheel in het teken staan van deze strenge doch rechtvaardige dame. De hele avond zal ze materiaal van haar nieuwe album ten gehore brengen. Verder maken Green Velvet, Steve Rachmad, Estroe, Dimi, Steffi en Bart Skils de line up compleet.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws