Back in time met dj Kenny Carpenter

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Zaterdag 10 april j.l. maakte 800 man in Hotel Arena een speciale avond mee. Kenny Carpenter, de vast zaterdag dj van de legendarische club Studio 54 in New York, draaide voor het eerst in Amsterdam. Het was bijzonder om een man, die al zo lang in het wereldje meedraait, nog zo bevlogen met zijn vak bezig te zien. In een 4 uur durende set liet hij zien zijn kunsten nog lang niet verleerd te zijn. Oude platen en eigen producties werden afgewisseld met heerlijke hedendaagse soulful house en garage.

Maar het blijft natuurlijk ook geweldig om terug in de tijd te gaan, met iemand die het allemaal zelf heeft meegemaakt. Dus: musiclovers, soulheadz en discofreaks verenigt u! What were gonna do right here is go back! Op woensdag 19 mei, de dag voor Hemelvaart, is Kenny Carpenter weer in Nederland.

Dit keer echter geen nieuwe grooves, maar een exclusieve classics set. Lekker gezellig en intiem, in de kelder (le Bar Rouge) van de supperclub. Houd je van de sound van djs als Danny Krivit en Larry Levan, mis je de grote divas als Diana Ross en Loleatta Holloway of geniet je van films als Boogie Nights en Studio 54, kom dan woensdag 19 mei naar de supperclub en laat je door deze sympathieke New Yorker meevoeren op een reis door de tijd.

Hij wordt ondersteund door djs Missing Links, Rubywax (Girls Love Djs). Eerder op de avond vindt overigens ook A Tribute to Disco plaats met de band Daylight Robbery onder leiding van Junior Tecla en resident djs. Entree is de gehele avond geldig.


Kenny Carpenter at supperclub Amsterdam / Woensdag 19 mei 2004
Djs: Kenny Carpenter (VS), Missing Links (NL), Rubywax (NL)
Entree: 5,- / Tijden:
21:00 01:00 (Tribute to black music)
01:00 04:00 (Kenny Carpenter)
Locatie: supperclub Bar Rouge / Jonge Roelensteeg 21, Amsterdam

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws