Heroes of Techno

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Er zijn vele helden op deze wereld, zelfs technohelden. Het zijn de helden die je aan het dansen maken en je laten glimlachen bij een bepaalde melodie of bassline. Als artiesten dat kunnen creren naar mensen toe, zijn het Heroes of Techno! Op deze editie van H.O.T zijn er voornamelijk vrouwelijke helden uitgenodigd. Namelijk werelds populairste vrouwelijke techno dj van dit moment, niemand anders dan de Duitse heldin Monika Kruse ! Wij zijn er ook erg blij mee om haar op Heroes of Techno te ontvangen. Als je in de Nederlandse technostal gaat kijken kom je al snel op Estroe en Floornoiz. Deze 2 djs zijn volkomen verschillend, maar hebben toch dingen gemeen. De een is al jaren bezig en heeft al op ieder groot festival gestaan en de andere is sinds een korte tijd heel erg gegroeid en kan je eigenlijk niet meer wegdenken uit Neerland Technoland. De enige heren van dit gezelschap zijn de residents Roland & Robyn die B2B de avond compleet maken.

Gecombineerd met visuals van Patriq, Elout de Kok (winnaar vj-ology) & Meesy en een bijzonder lichtplan met her en der wat verrassingen in petto maakt dit een wel aangename avond boordevol helden van de techno.



Monika Kruse
Monika is geboren in Berlijn (23/07/1971), opgegroeid in Munchen en woont momenteel weer in Berlijn. In Munchen is haar interesse in technomuziek ontstaan, ze organiseerde daar ook illegale feesten. Inmiddels is Monika Kruse een zeer bekende techno DJ die behalve in Duitsland ook zeer veel in andere landen achter de draaitafels te vinden is zoals in Nederland op Awakenings & Dancevalley In oktober 2003 kwam haar nieuwe album met de naam 'Passengers' uit op haar eigen label Terminal M. Ze heeft het album geproduceerd samen met Patrick Lindsey aka Voodooamt. Een bekende hit daarvan is Latin Lovers die door menig bekende djs suf is gedraaid.
www.monikakruse.com

Estroe
Esther Roozendaal draait sinds 1997, haar draaistijl varieert van house tot minimale en groovy techno. Ze is resident geweest op de Concept parties van Dancevalley en heeft een ruike tijd een avond gehost in de Mazzo genaamd Off the Record. In 1998 was ze genomineerd voor de "Zilveren Ster Awards". Een prijs voor het beste opkomende talent. Nu resident voor Speakerplay.
www.estroe.com

Floornoiz
Floortje van der Vlist begon in 1999 met het draaien. Aan het eind van 2000 begon ze haar skills te tonen op de podia. Het ging daarna erg snel, zo snel dat ze in mei 2002 op Awakenings stond. Met een groovy sound in haar achtergrond weet ze haar eigen ding goed te doen.
www.djfloornoiz.com

Kaarten verkrijgbaar bij:

Landelijk:Ticketservice, 151 grote postkantoren, VVV en GVK kantoren
Amstelveen: Van Leest (Rembrandtweg 20-22)
Amstelveen: Ear & Eye (Groenhof 137)
Amstelveen: Planet Plastic (Eleanor Rooseveltlaan 110)
Amsterdam: AUB Ticketshop (Hoek Leidsestraat-Marnixstraat)
Amsterdam: Midtown (Nieuwedijk 104)
Haarlem: Trancentral (Kruisweg 40)

Heroes of Techno
22.00-05.00
12 euro vvk en 15 euro deur
P60 Amstelveen
www.heroesoftechno.tk,
www.p60.nl
Next Heroes: 11th of September.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws