Timeschedule An Evening With Steve Rachmad (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Het tijdschema voor het technofeest An Evening With Steve Rachmad op zaterdag 15 mei in de Boerderij te Zoetermeer is bekend. Naast Steve Rachmad zullen ook DJs Bart Skils en San Lee achter de draaitafels plaatsnemen. Beelden op groot scherm zullen de gehele avond te zien zijn door VJ Fury.

Het schema ziet er als volgt uit:


23 01 uur: San Lee
01 02.30 uur: Bart Skils
02.30 04.30 uur: Steve Rachmad
23 - 04.30 uur: VJ Fury



Vandaag de dag staat Steve Rachmad wereldwijd bekend als Nederlandse techno producer en dj. De afgelopen jaren heeft hij het respect van de elektronische muziekscne gewonnen door zijn diepe, groovy sounds, gebaseerd op indrukwekkende snaren, melodien, funk en soul. Het hoogtepunt van zijn carrire dateert van 1996 tot op heden. Ook is Bart Skils deze avond van de partij. Voor de betere electro- en techno-beats moet je gewoon bij Skils zijn! Bart Skils is een naam om niet licht te vergeten. Al sinds 1995 staat deze jongen garant voor top-feesten, van zijn eigen Traffic en Voltt-avonden tot z`n indrukwekkende dj-sets op Lowlands, Impulz, Innercity en 5 Days Off. Altijd funky en dansbaar, weet Skils steeds te verrassen met intense en opwindende sets. De regionaal bekende DJ San Lee is te zien achter de draaitafels als opwarm-DJ. San Lee is zeker ervaren te noemen met ondermeer sets naast John Digweed en Carl Cox! Beelden zullen deze avond komen op groot scherm van VJ Fury, die eerder werkte met namen als Tom Harding, Erick E, Mark van Dale en Lucien Foort.

Kaarten kosten in de voorverkoop 8,50 euro en zijn te koop via ticketservice Nederland, PartyPoint en Cotton Company (Zoetermeer). Op de avond zelf kosten kaarten 10 euro. Meer informatie is te vinden op www.boerderij.org.

Andere namen op dancegebied die binnenkort in de Boerderij te Zoetermeer te verwachten zijn, zijn Dr. Lektroluv, Benny Rodrigues en Don Diablo.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws