Revolution: 'Make Some Noise!' (Win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

'Make Some Noise'! is het thema van de tweede editie van Revolution. Na de uitverkochte eerste editie met hoofdact Tisto in de Heineken Music Hall is er nu gekozen voor de intieme sfeer van Hotel Arena Tonight. De line-up met extra lange sets van supersterdj's Sander Kleinenberg, Timo Maas en een zeer speciaal live optreden van Secret Cinema continueren op woensdag 19 mei, de dag voor Hemelvaart, de hoge kwaliteitsstandaard van Revolution.

Zeer speciaal aan deze editie is de interactieve rol van de bezoekers. Voor het eerst vindt er een unieke samensmelting plaats tussen het publiek en de artiesten. Bezoekers worden uitgenodigd om toeters, bellen, trommels, fluitjes en ratels mee te nemen om samen met de artiesten het thema 'Make Some Noise!' gestalte te geven. Ook deze tweede editie van de serie dance-events met een wereldprogrammering voor een revolutionair lage entreeprijs wordt georganiseerd door Nokia Dance Department en Mojo Concerts.

Nokia Dance Department-dj Wessel van Diepen: "Stel je eens voor, zo'n 1000 Revolution aanhangers die een hele nieuwe lading geven aan de kreet 'Make Some Noise!' Jeroen (Secret Cinema), Sander en Timo kunnen ook bijna niet wachten!



Line-up
Secret Cinema, het alter ego van Jeroen Verheij, is een live-act van wereldformaat. Hij scoorde als Secret Cinema en Grooveyard de ene na de andere tophit. Een man met een missie die het thema 'Make Some Noise' zeker gaat waarmaken.

De Duitse superdj Timo Maas komt speciaal voor deze Revolution zijn studio uit waar hij de laatste hand legt aan zijn nieuwe funky artiestenalbum. Maas werkte onder andere samen met Kelis en Puff Daddy en staat achter de draaitafels bekend als de Duitse billenkoekmachine.

Sander Kleinenberg is nationaal en internationaal een gerespecteerd dj en producer, dit werd tijdens de Winter Music Conference in Miami onderstreept met de drie nominaties die hij ontving voor de Dance Star Awards, de Oscars van de Dance. Kleinenberg werd vorig jaar door Justin Timberlake gevraagd om 'Rock Your Body' te remixen. Een remix die enorm scoorde.

Degenen die de eerste Revolution gemist hebben, krijgen nu de kans om hun leven te beteren!

Op de website www.revolutionnow.nl zijn de laatste ontwikkelingen te volgen.

Datum: Woensdag 19 mei 2004
Locatie: Hotel Arena Amsterdam
Prijs kaarten: 17,50 (ex fee)
Tijd: 22:00 - 6:00 uur
DJ's/Act: Sander Kleinenberg, Timo Maas en Secret Cinema

Kaartverkoop door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl en de losse voorverkoopadressen: Outland Records, Amsterdam, Cyber Records, Leiden en Basic Beat, Rotterdam.

Gratis naar Revolution? We delen 5x2 gastenlijstplekken uit in onze Give Away sectie!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws