Lipgloss

Partyscene Redactie | 23 april 2004
headlines


Op donderdag 29 april is het Congrescentrum De Nieuwe Buitensociëteit omgetoverd tot een royal dance location voor de vijfde editie van Lipgloss. De organisatie Studio TaS uit Zwolle organiseert dit feest. Studio TaS is een jong, creatief en dynamisch organisatiebureau. Ze staat voor (dance-)muziek, theater, kunst en dans. Veelal gecombineerd met elkaar. Deze multiculturele inslag verwerkt Studio TaS op creatieve en geheel eigen wijze in haar concepten. De eigen producties, zoals het succesvolle cultureel, trendy dance-feest Lipgloss en Revival met all time popmusic geven hier een duidelijk beeld van weer.

Tijdens het feest op Koninginnenacht draaien dj's in twee 'ballrooms'. In Ballroom 1 draaien Jeff Jive, dj Cuzco en de Soulproviders (Ian “45” Carey). De Soulproviders kregen wereldwijde bekendheid door hun hitsingle “Rise” dat in vele landen hoog in de dancecharts heeft gestaan. De sets van dj Cuzco en de Soulproviders wordt deze avond ondersteund door de koninklijke vioolklanken van Yvonne van der Pol. Deze violiste toerde vorig jaar nog door Nederland met Ellen ten Damme. In Ballroom 2 wordt door de real-funky-eclectic-all time popmusic van Revival gedraaid door de Glamourboys en dj E-Star.

Naast de muziek kun je ook loungen, je haar gratis laten stylen in de foyer, champagne drinken in de champagnebar van Champagne de Castelanne. Zoals bij elke Lipgloss is er nog veel meer entertainment en zijn er verschillende culturele acts en speciaal voor deze editie veel dirty princesses! Ook wordt net de slogan “You have a party, give them some hope!” tijdens deze Lipgloss editie geld ingezameld voor het goede doel. Deze keer voor de stichting ‘Amigos De Canica’. Deze stichting is opgericht met als doel een klein opvanghuis voor straatkinderen in Mexico, genaamd Casa Canica, financieel te ondersteunen.


Lipgloss
Donderdag 29 april
Congrescentrum De Nieuwe Buitensociëteit
Zwolle
Tijd: 22:00-04:00 uur
Entree: vvk, 19,50 euro, deur, 22,50 euro
www.lipgoss.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws