Win een Opium VIP threatment t.w.v 200,- euro!

Partyscene Redactie | 30 maart 2004
headlines


'Opium teaches only one thing, wich is that aside from physical suffering, there's nothing real.' Andre Malreaux (Man's Fate).
Op het menu staan zeer bijzondere items. Naast een gevarieerde dj line-up met Derrick May, 100% Isis, Dimitry, Marnix en Narouz, zal ook Jules Deelder zijn opwachting maken, om met Ardi B zijn Ultra Jazz programma te gehore te brengen. Daarnaast kun je diverse live-optredens aanschouwen met Miss Bunty, Belly Dancers, Anicha et les Belles du nuit, Opera en Justine et Juliette.

Aan de inwendige mens is ook gedacht. Laat je bijvoorbeeld verwennen door special hostesses in een Midieval Sauna en Massage Lounge. Partyscene.nl mag van Opium een Super VIP threatment aanbieden voor 2 personen!

Je kunt je te goed doen aan fingerfood en sake in de heuse Japanese bar, of de Pianobar induiken om bij te komen van alle geneugten onder het genot van een glaasje champagne! Daarnaast heb je een eigen tafel, zodat je in alle rust van het feest kan genieten! Ga naar de "WINNEN" rubriek en maak kans!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws