AstA Pornstar Party

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op zaterdag 27 maart organiseert ASTA in samenwerking met Rotterdam Agency de eerste ASTA PORNSTAR PARTY. Een evenement dat gevuld is met diverse spetterende acts, eten, drinken, de allerbeste muziek en dit alles met een niet al te serieus erotisch tintje. De avond wordt gehouden in ASTA op het Spui in Den Haag en duurt van 23.00 tot 08.00 uur. Kaarten voor dit evenement  zijn verkrijgbaar via ticketservice en tijdens de avond aan de deur.

De muziek wordt verzorgd door Ronald van Gelderen en niemand minder dan de 6 dj van de wereld; Ferry Corsten. Door velen wordt Ferry gezien als degene die trance grootgebracht heeft. Anno 2004 is het nieuwe er echter wel zon beetje af, maar waar velen in de herhaling vallen, is Ferry Corsten altijd degene die weer wat nieuws brengt. Ferry is een dj van wereldklasse en heeft dit al bewezen op o.a. Innercity, Impulz en FFWD. Niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland is Ferry zeer populair. Op dit moment is Ferry Corsten bezig met z`n Right of Way tour door Canada. Naast zijn zijde tijdens deze tour staat Ronald van Gelderen. Ronald van Gelderen, alias Kid Viscous, heeft al vele releases op zijn naam staan. Zijn laatste release Proceed heeft zeer veel positieve reacties ontvangen en wordt regelmatig gebruikt door vele grote djs. Op dit moment is Ronald druk bezig met de Right of way tour, maar binnenkort kunnen we weer een nieuwe release van hem verwachten. Ronald van Gelderen wordt het best beschreven als een rijzende ster die fonkelt.

De deuren van ASTA openen op zaterdag 27 maart om 23.00 uur en sluiten om 08.00 uur. Kaarten voor het evenement kosten 10 euro per stuk in de voorverkoop via ticketservice. Kaarten zijn ook te koop op de avond zelf en bedragen dan 12,50 euro. ASTA opende op 28 mei 2003 haar deuren en is minimaal 4 avonden per week geopend; dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Meer informatie over ASTA is te vinden op haar website: www.asta.nl. De volgende internationale gast van ASTA komt op 3 april. Dan presenteert ASTA de Italiaanse topdeejay  Mauro Picotto.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws