Nieuw dance-theater in Arnhem

Partyscene Redactie | 8 maart 2004
headlines


De oude cobercofabriek doet voor dit experimentele event dienst als podium. Humotions biedt liefhebbers van theater, dans en videokunst in combinatie met dancemuziek een unieke ervaring. Uitgaan in Arnhem krijgt per 20 maart een nieuwe dimensie.
Het culturele experiment is een geheel nieuw concept in Arnhem. Initiators zijn vj's, dj's (waaronder Lady Aida) en choreografen in spee van de dansacademie in Arnhem.

Compleet met kostuums, lichtshow en andere special effects worden bezoekers ondergedompeld in een sprookjesachtige setting. Humotions is zowel een voorstelling als een dance-event waarbij alle zintuigen geprikkeld worden en de beleving centraal staat. De oude fabriekshal vormt een prachtig onderkomen gezien de akkoestiek en authentieke sfeer.

Humotions vindt plaats op 20 maart 2004 aan de Nieuwe kade 1 te Arnhem. Het complete programma duurt van 22.00 tot 02.00 uur. De voorverkoop start 26 februari. De kaarten bedragen € 12,50/ aan de deur € 13,50. Voor een routebeschrijving en meer informatie: www.humotions.nl
Partyscene mag 3 keer 2 kaarten weggeven voor dit festijn. Ga snel naar winnen en log in!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws