MO in de studio met Jack Ü

Mark Hofman | 22 januari 2016
music

Dat 'Lean On' van Major Lazer een gigantische hit is weten we inmiddels wel, de track werd benoemd tot 'Most Streamed Track on Spotify' en kreeg meer dan 1 miljard views op YouTube. De zangeres die de vocals verzorgt in de track kijkt terug op zo'n fijne samenwerking met onder andere Diplo dat ze besloot opnieuw samen te werken met de producer…en dat doet ze niet alleen.

Jack Ü feat MO

MO zit niet alleen met Diplo in de studio aan een nieuwe track te werken, maar Skrillex is ook van de partij. De Deense zangeres liet op Twitter weten dat ze samenwerkt met Diplo en Skrillex voor een nieuwe Jack Ü track. Ze dropte zelfs een preview online waar nieuwe muziek van de mannen te horen is.

Jack Ü

In 2014 maakt de wereld kennis met het nieuwe duo Jack Ü dat bestaat uit Skrillex en Diplo. Skrillex is al jaren een hooggewaardeerde producer in de scene en dat is voor Diplo niet anders, zeker niet als het gaat om zijn groep Major Lazer. Het duo bracht in 2014 de track 'Take Ü There' uit die aardig liep, maar de grote doorbraak kwam pas een jaar later. Samen met Justin Bieber maakte ze de track 'Where Are Ü Now' en scoorde een wereldwijde hit die niet alleen het talent van de twee producers vertolkte, maar ook zorgde voor de grote comeback van Justin Bieber. Sindsdien gaat Jack Ü lekker en stonden, mede door 'Where Are Ü Now' samen met CL, Kai, Diddy, Kiesza en Justin Bieber op Ultra Music Festival 2015.

In 2016 kunnen we nieuwe muziek verwachten van het duo met onder andere MO dus en een heel nieuw album. Houd Jack Ü het komende jaar dus goed in de gaten.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws