eXPreSS: een nieuw initiatief in Rotterdam

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

De Rotterdamse organisatie FRNDS en de Haagse organisatie Love To Dance bundelen hun krachten, kennis, creativiteit, netwerk en achterban om in 2004 uitgaand Rotterdam weer een dansevenement rijker te maken. Onder de naam eXPreSS zal vrijdag 27 februari de eerste editie van start gaan in de Calypso in Rotterdam. Een hele rij DJ's zullen deze avond acte de presence geven waaronder Dimitri, Roog en Victor Coral.

eXPreSS Kernwoorden voor deze avonden zijn: humor, speelsheid, interactie, mode, tegendraads, verassing en natuurlijk niet te vergeten muziek. Het streven is om de sfeer in Calypso, door het gebruikmaken van verassende, spraakmakende en zeer ludieke decorstukken en acts, totaal te veranderen. Dit alles zal met een grote knipoog worden opgezet zodat de bezoeker merkt dat alles mag en niets moet.

Natuurlijk is er een belangrijke plaats ingericht voor muziek. Zowel in de grote zaal als in de lounge zal er op muzikaal gebied van alles en nog wat te beleven zijn. De grote zaal is het speelveld van de main players. De avond wordt geopend door Victor Coral waarna Roog het van hem over zal nemen. Daarna is het de beurt aan Rotterdammer Virgil om de zaal warm te maken voor de meester zelf : Dimmitri. De lounge, die wordt gehost door G.nius records, zal worden bevolkt door Sandeep, Little Tim, Jay Samuel, Will Johnston en Rob & Patrick. Deze DJ's zullen de hele avond met zijn allen voor een zeer gevarieerd aanbod aan muziek zorgen.

eXPreSS
vrijdag 27 februari
Calypso, Rotterdam
Main : Dimitri, Roog, Victor Coral, Virgil
Lounge : SanDeep, Little Tim, Jay Samuel, Will Johnston (hed kandi), Noa, Rob & Patrick
tijd : 23.00 - 05.00
entree : presale 12.50, deur 15.00
presale : De Loft, Rhythm Import (Rotterdam), Players (Den Haag), Dance Tracks (Amsterdam)
 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws