Keytown Madness

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines


Na Dial T for Techno staat er een nieuwe organisatie op om Leiden warm te houden op Techno/Electro gebied. Op Vrijdag 5 maart 2004  wordt namelijk het feest Keytown Madness gegeven in de Q-bus te Leiden.

Concept
Het feest heeft als doel een platform te creren voor lokale, getalenteerde djs/live acts om zich te kunnen profileren. Aangezien er vele djs zijn, maar daarentegen weinig mogelijkheden om op te treden zijn wilt de organisatie de djs op deze wijze een kans bieden om zichzelf kenbaar te maken.

Thematiek
Het thema van de avond is de sleutelstad zelf. Op de avond zal dit thema duidelijk naar voren komen door middel van o.a. de decoratie.

Programmering
Er zullen djs op gaan treden die uit de sleutelstad of uit de regio afkomstig zijn. Elke dj heeft een relatie met een Leidse dance organisatie. Daarnaast zal er tijdens de dj-set van Size live worden gedrumd door The Rythm Wizard . Om het geheel nog aantrekkelijker te maken is de live act Devon Miles (finalist van de grote prijs van Nederland) uitgenodigd om de line up te versterken voor zover dat nodig is.

Voorverkoop
Er is geen voorverkoop. Zorg dat je vroeg aanwezig bent om er zeker van te zijn dat je erbij bent.

Routebeschrijving
De Locatie is de Q-bus en is gevestigd op de Uiterstegracht 142 te Leiden. Het bevindt zich midden in het centrum van de stad en is direct te vinden achter de Albert Heijn op de Hooigracht. De Q-bus is ook bereikbaar via bus 15 vanaf het Centraal Station. (halte Oosterkerkstraat)

Keytown Madness

Datum                        : Vrijdag 5 Maart 2004
Locatie           : Q-Bus
                          Uiterstegracht 142 Leiden
Tijd                 : 22.00 05.00 uur
DJs main       : Yo-Ep (Sumtech), Harold (13thfloor), Size (Teqnology), Pure Audio Allstars (Pure Audio)
Live act           : Devon Miles (Finalist van de grote prijs van Nederland)
Thema            : Sleutelstad
Website         : www.muziekhuis.nl/lvp/nl/podium.htm
Prijs                : 8 (geen voorverkoop)
Info                  : keytownmadness@hotmail.com
Capaciteit      : 220 mensen

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws