Dance mag weer in Koningshof: Extrema Beautiful komt eraan

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines


Houd zaterdag 27 maart alvast vrij in je agenda, want Beautiful is terug! Vorig jaar mocht ht indoor Extrema-feest plotseling geen doorgang vinden op last van de gemeente, maar na n jaar van pijnlijke afwezigheid en veel geregel komt Extrema in 2004 dan toch eindelijk weer met Beautiful in het prachtige klooster Koningshof te Veldhoven!

Evenals vorige edities ligt dit jaar de nadruk op de locatie, uitstraling, decor en bovenal de intieme sfeer. De binnen- en buitenlandse helden zoals Robin "Jaydee" Albers, Remy, David Guetta, Roog, Miss Monica en Marcello daarbij opgeteld, maakt Beautiful een onmisbaar feest. Om het helemaal compleet te maken, biedt NH Koningshof zelfs de mogelijkheid om te overnachten in het oude klooster! Speciaal voor de hotelgasten is er op zondag een pool n brunch afterparty georganiseerd.

Er zijn twee verschillende tickets verkrijgbaar. De combitickets voor zowel Beautiful als de hotelovernachting en de daaropvolgende pool n brunch afterparty kosten 80,- (excl. fee).  Alleen het Beautiful-kaartje bedraagt 35,-. en is te verkrijgen bij trend -en importshops, TicketService, TicketBox en natuurlijk via Extrema.nl in de Members Zone. De hotelarrangementen zijn uitsluitend via die Members Zone te bestellen.

De voorverkoop is reeds gestart

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws