“Bring Down The Walls”

Partyscene Redactie | 25 februari 2004
headlines


Boo Williams
Boo is een muzikant uit de tweede generatie house pioneers uit Chicago. Zwaar ge-inspireerd door artiesten en deejay’s als Larry Heard, Marshall Jefferson, Frankie Knuckles, Farley “Jackmaster” Funk, Ron Hardy en Green Velvet maakt hij al muziek sinds de begin jaren negentig. Als een van Chicago’s belangrijkste gezichten in de underground house en disco scene released hij binnenkort zijn nieuwste album “Boo Williams Anthology”

Benny Sings LIVE
Benny Sings is onze favoriet van 2003. Van Nederlandse bodem komt deze artiest met zeer soulvolle liedjes geproduceerd vanuit een hiphop state of mind.Hij heeft zijn album “Champagne People” onlangs uitgebracht op het Nederlandse label DOX records. In het begin van de zomer 2004 zal zijn album wereldwijd worden uitgebracht via het Nederlandse Kindred Spirits label en Rush Hour distributie. Ook geen onbekende….

Rietveld studenten en Machine
Het vormgevers-duo Machine presenteert op het witte doek van de grote zaal ‘Bring Down The Walls’. Een project dat tot stand kwam in samenwerking met de Rietveld Academie Amsterdam. Machine was verantwoordelijk voor de in het oogspringende vormgeving van de eerste Kindred Spirits avonden; oude en nieuwe media vermengd op LP en single hoezen die als flyers en posters de stad vulde. Beiden geven in dezelfde geest naar eigen zeggen geen multimedia maar machine lessen aan de Rietveld Academie. ‘Bring Down The Walls’ is hiervan het product; geinspireerd op de Chicago house classic van Robert Owens en Mr Fingers.

Eskimo records
Paradisco3000 presents “Chicago Boogie”. Deze cd komt binnenkort uit via het Belgische Eskimo records. Het is de eerste compilatie die Paradisco3000 uitbrengt. De cd is een introductie tot de wereld die Chicago house muziek heet en is gecompileerd door Paradisco3000’s Antal en All Out K.
Eskimo records is het label uit het Belgische Gent. Eskimo records is opgezet door de mensen die ook verantwoordelijk waren voor de Culture Club in Gent; Dirck De Ruijk en de Glimmer Twins. Eskimo records heeft al aardig wat compilaties op haar naam staam; onder andere van Ivan Smagghe, Glimmer Twins en Recloose.

Paradisco3000.
“Bring Down The Walls”
Vrijdag 26 Maart 2004
aanvang: 24.00 uur
entree: 12,50 inclusief daglidmaatschap
special guest Boo Williams Chicago
+ Benny Sings LIVE
+ Rietveld Academy + Machine
deejays Aardvarck, San Proper, Antal en All Out K
kaartverkoop bij AUB, Postkantoren, Rushhour en Dancetracks

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws