Audio Shock Festival 2008

Partyscene Redactie | 10 juni 2008
headlines

Audio Shock Festival 2008

De zomer staat voor de deur en het Audio Shock-virus zorgt voor een onvergetelijk begin van jouw vakantie. Op de dag van de officiële start van de zomervakantie in Noord-Nederland zorgt dit virus ervoor dat deze knallend begint!

Zaterdag 28 juni is het Fryslánplein in Leeuwarden namelijk getransformeerd voor de veelbelovende tweede editie van hét festival van het Noorden, Audio Shock 2008. De voorbereidingen zijn in volle gang om de bezoekers dan een onvergetelijke dag in het mooie Noorden te bezorgen. Het epicentrum van het festival ligt in het hart van de Friese hoofdstad waar naast een overdekte Hardstyle Area en Techno Area (Cloud9) ook een sprookjesachtige mainstage zal herrijzen met de grootste namen uit het Nederlandse clubcircuit.

Complete line up:

Funkerman, Gregor Salto, Erick E, Sidney Samson, Luciën Foort, Real House Collective, Praia del Sol, Sebastian Davidson, Charly Lownoise, Activator, Dutch Master, Daniele Mondello, The Abyss, Justino, A-lusion, The North Stylerzz,Miss Djax, Bart Skils, Amok, Hilarious, Carlos Rios, Oliver Kucera, Cruz Control, Raja Andry, Mc UB, Mc Da Sydrome

Voor het eerst ook op een Nederlands dance-festival staat de Real House Collective om een bijzonder optreden te verzorgen. Dit frisse collectief brengt Latin House op een unieke wijze tot leven. De deejay wordt geflankeerd door live percussie, een saxofonist, MC en deejay. Daarnaast besteedt FOD ook veel aandacht aan andere vormen van beleving, wat Audio Shock 2008 tot misschien wel het meest unieke belevingsfestival van Noord Nederland maakt.

De sfeercommissie heeft er verder voor gezorgd dat het festivalterrein ten opzichte van vorig jaar intiemer wordt ingericht. Op deze manier behoudt het festival voldoende capaciteit maar wordt het geheel knusser van opzet. De nieuwe koers die FOD dit jaar heeft ingezet met Audio Shock 2008 legt het festival geen windeieren. Anders dan vorig jaar, toen een gedeelte van de tickets op de plank bleef liggen, gaan de (E-)tickets nu als warme broodjes de toonbank over. Het beperkt aantal VIP-tickets is bijna uitverkocht. Dat is ook niet zo verwonderlijk omdat je voor slechts € 70,- (ex. Fee) ook toegang hebt tot het verhoogde VIP-deck tegenover de mainstage met gratis eten en drinken.

Dezelfde sfeercommissie heeft er nu toe besloten om per direct 1000 extra reguliere kaarten in de uitverkoop te gooien. Naast de online voorverkoop loopt de voorverkoop via de vaste voorverkoopplaatsen ook op volle toeren. Voor € 32,50 (ex. Fee) verzeker jij je van een uitgelaten begin van je zomervakantie met optredens van een batterij geweldige artiesten.

Voor meer informatie check: www.audioshock.nl  

Partyscene verloot 5x2 gastenlijstplekken voor dit festival, check hier hoe je mee kan doen!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws