Mazzo’s wilde weekends

Partyscene Redactie | 19 februari 2004
headlines


Mazzo is dit jaar sterk begonnen met herkenbare, solide partyconcepten en een line-up waar je je vingers bij af likt. Zo stonden de afgelopen weken top dj’s als Robert Owens, James Holden en Gene Farris in de intieme club. Ze creëerden een fantastische atmosfeer waarbij het contact tussen dj en publiek centraal stond. Ook deze week pakt Mazzo weer uit.

Aanstaande vrijdag draait Jeff Mills in Mazzo in het kader van zijn Exhibitionist tour. Voltt, de techno organisatie van Bart Skills organiseert het geheel, en Mills draait van 23.00 uur tot sluiting een spetterende solo set. Jammer maar helaas voor degenen die daar nu pas achter komen is deze speciale avond al volledig uitverkocht.

Dus richt je aandacht op de volgende dag als Mazzo’s zaterdagavond, we hebben het hier over 23 'n RISING, geheel in het teken staat van dj Marcella. Ze wordt bijgestaan door resident Rene Vidal en deephouse coryfee b-ART maar we willen graag wat meer aandacht vragen voor deze getalenteerde platendraaier. Marcella is bij uitstek het bewijs dat je een volwassen sound kunt combineren met een goed gevoel voor funky clubhouse. De groove zit in Marcella’s vingers en zaterdag laat ze horen hoe dat klinkt.

Zondag is het tijd voor iets nieuws in Mazzo, wat dat is geven wij niet prijs, om er achter te komen ben je welkom vanaf 22.00 uur, en de entree is gratis.

FRI.20: Jeff Mills (SOLD OUT!)
"Special night presented by Voltt"
23.00-05.00 € 10,-
................................................
SAT.21: 23 and RISING
DJ’s Marcella, René Vidal, b-ART
23.00-05.00 € 10,-
................................................
SUN.22: ?????
22.00-03.00 GRATIS

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws