Mazzo is in Love, dit weekend

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

De essentie van Valentijnsdag is dat je op die bewuste dag je geliefde, die dat nog niet van je wist, verrast met de mededeling dat je van hem of haar houdt. Mazzo geeft tortelduiven in sp dit weekend de ruime gelegenheid zich van hun beste kant te laten zien.

Maar eerst is er nog de vrijdag in Mazzo met deze week ROOTZ AT MAZZO. Rootz is het label van Olav Basoski, Silverius en Alex Romano. Gedrien laten ze in Mazzo horen waar hun sound voor staat. Verwacht warme, gloedvolle klanken met een scherp kantje. Rootz gaat terug naar de essentie van waar het allemaal om begonnen is; clubmuziek met een stevige party- en energie-injectie.
Deze zaterdag staat natuurlijk in het teken van Valentijn. Deze meest romantische dag van het jaar laat liefdes samensmelten, eenzaamheid verdwijnen en passie ontladen. Vandaar dat deze editie van Mazzos 23 & RISING met voldoende gevoel voor drama "The Love Edition" is gedoopt. Djs om verliefd op te worden, zijn deze week Rene Vidal, Jonas Braun en als speciale gast dj Dimitri. Zoals je van Mazzo gewend bent wordt deze editie opgevrolijkt door vele Valentijns verrassingen. Wie hem of haar al lange tijd op het oog heeft maar nooit iets durfde te zeggen, lokt de beoogde geliefde mee naar Mazzo. Op de beats van Dimitri, Vidal en Braun klinkt elk verzoek als een gedicht.

FRI.13: ROOTZ AT MAZZO
DJs Olav Basoski, Silverius, Alex Romano
23.00-05.00 10,-

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws