JEFFERSON’S HIGH FIVE

Partyscene Redactie | 4 februari 2004
headlines


Je hebt het waarschijnlijk al meermalen op tv kunnen zien, tijdens de live uitzending op nationale televisie van de Superbowl, trekt Justin Timberlake bij Janet Jackson een stukje stof weg, zodat iedereen haar blote borst in vol ornaat ( compleet met vette piercing) kan bewonderen.
De regisseur van het spektakel zet direct een andere camera in, CBS verontschuldigt zich na afloop publiekelijk en verklaart dat ze MTV (die de artiesten heeft geregeld) nooit meer zullen inhuren.

Was het eerder al de kus tussen Madonna en Britney, nu is het een blote borst, die voor onrust zorgt.
In Nederland waren we ook ooit eens geschokt door blote borsten op tv, maar dat was in 1970 ofzo, toen mejuffrouw Bloem bij de VPRO haar borsten liet zien. Als er vandaag de dag in Nederland zoiets zou gebeuren, dan zouden we alleen maar hard lachen of zelfs wegzappen.
Balkenende met een hip kapsel zonder bril, dat zou pas schokkend zijn!

1- CAJMERE – MIDNIGHT /CAJUAL
De zanger op deze nieuwe Cajual 12” is Walter Phillips, die liet vorig jaar al van zich horen op het geweldige ‘Sometimes I do’, ook samen met Cajmere geproduceerd. Ditmaal gooien ze het een beetje over de Acid boeg en dat gaat ze goed af.
‘Midnight’ is echt een feelgood nummertje, maar de productie zorgt ervoor dat het geen slappe hap wordt. Er staan trouwens 4 mixen op de 12”, waaronder een stevige Techno mix door Green Velvet.

2- SUNDAY SCOUNDRELS – NOTHIN’ GOING ON /ROAM
De mix waar het om gaat op deze plaat, is de superdikke remix van Lance de Sardi. Helemaal op één lijn met de sound van vandaag. Funky beats, een dikke bas en leuke breaks zorgen voor dansgarantie. Er verschijnen de laatste tijd met grote regelmaat producties van de Sardi, altijd het beluisteren waard. Voor de fans van Chicken Lips, Switch, Naked Music nieuwe stijl. Er staan nog 2 wat rustigere mixen op de 12”, maar die vond ik niet interessant.

3- RISING RHYTHM – INSTINCT E.P. /INKFISH
Dit is de tweede release van Rising Rhythm op het Finse Inkfish label. Behalve de proggy titeltrack (in 2 versies), staat er ook een funky tech nummer op deze 12” genaamd ‘Mindkiller’, en dat is DE track. Er zit zo’n enorme drive in deze plaat, dat je niet stil kunt blijven zitten. Zelfs ik ga ervan bewegen!

4- JASON JINX – YOUR LOVE HAS.. /FLUENTIAL
De Defected/Fluential machine gaat het hele jaar door, om de paar weken verschijnt er wel wat nieuws. Jason Jinx is deze week aan de beurt met ‘Your love..’ op Fluential. Er staan 2 mixen van deze track op de 12”, een Lite mix en een Heavy mix, die laatste mix is de enige lekkere. Een goede productie en ook muzikaal gezien erg okay, de mix is diep met vette synths en vervormde vokaaltjes tussendoor.

5- BAKONY SCAMP – HOUSE COME SAVE ME /SUMSONIC
Dit is een erg fijn plaatje op het Sumsonic label. Behalve het origineel (een groovy tune met piano loopje), staat er ook een Sleepfreaks remix op en dat is van een geheel ander kaliber. De heren gaan veel meer de diepte in en voeren het tempo op, maar laten het pianoloopje ook niet ongemoeid. Een vet plaatje, Dimitri stylee!

Klik hier om naar de tracks te luisteren.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws