Castro in het teken van de Jonkvrouw

Partyscene Redactie | 27 januari 2004
headlines


De lente is nog lang niet in zicht en dat betekent donkere dagen, snijdende vrieskou en wintertenen. Maar ook een gemoedelijk haardvuur, pullen bier, bulderend gelach en schone jonkvrouwen. De ridders van de ronde tafel, of nog beter: de uitvinders van het goede leven staan centraal. Rokkenjagen, ringsteken, speerwerpen, schuine moppen en schuimbekken, dat is waar het bij onze geharnaste ridders om draait.

De dance-deunen die deze avond menig jonkvrouwoor zullen vleien zijn afkomstig van aanstichter en Castro-resident DJ Victor Bakhuis, waarna DJ’s Carlos en Sandrien het van hem overnemen. Als muzikaal duo zijn ze prima op elkaar ingespeeld dankzij een doordachte mix van house, tech house en electro. In ridderjargon: twisted house voor iedereen. Bovendien wordt het ridderlijke publiek deze avond getrakteerd op een live-optreden van de band Bleistifft.

Datum: donderdag 29 januari
Line up: Carlos Valdés, Sandrien, Bleistifft (Live) Victor Bakhuis (DJBroadcast.nl)
Locatie: Club Amuse –Lijnbaansgracht 238- Amsterdam (Tegenover de Melkweg)
Tijd: 23:00-05:00
Entree: 7,50 Euro, met OV kaart 5 Euro

De volgende Castro evenementen zullen plaatsvinden op 12 februari met Bart Thimbles (TBC) en op zaterdag 14 februari met DJ’s San Proper, Disco Twins en resident Victor Bakhuis.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws