GLOBAL KITCHEN with FREAKQUENCY

Partyscene Redactie | 4 december 2003
headlines


Lovende woorden, afkomstig van initiator Vibemaster Renske Skills. Een plan uitwerken met Renske belooft bij voorbaat al veel voorpret. Deze energieke en talentvolle dame is ook nauw betrokken bij de Wicked Jazz Sound, een gezelschap met een wekelijkse avond in de 020 en af en toe ook in andere locaties, voornamelijk in Amsterdam.

Renske trad al eerder op in de Winkel van Sinkel: 3 jaar geleden als danseres (Renske geeft ook dansles) en een daarna 2 keer als vibemaster, waarbij ze de bezoekers niet met rust liet. Vragen over het nieuwe initiatief van Renske genaamd “Freakquency” levert een waterval aan woorden op. Uiteindelijk wordt de omschrijving van het “intermezzo” gevonden.

Intussen heeft DJ Urvinson ook plaats genomen achter de draaitafels en wordt de muziek langzaam een tikkie sneller, om uiteindelijk rond 01.00 uur op een volwaardig tempo te zitten als wat men gewend is van FCA-Music en Club Risk in de Winkel van Sinkel.Eric de Man (Club Risk resident van het eerste uur) en Bart van Liefland nemen het na 01.00 uur over om met hun uplifting en energieke sets deze creatieve avond ook spectaculair te laten eindigen..

Zaterdag 6 December 2003
GLOBAL KITCHEN with FREAKQUENCY
Up: Freakquency, Eric de Man, Bart van Liefland
Sub: Jeroen K
Entree: € 12,50 / Leden van ClubRisk@deWinkelVanSinkel betalen € 10,-.
Open 23.00 - 05.00

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws