Donderdag 4 december: EasyRiders Special

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Aan de vooravond van Sinterklaas brengt Chemistry je alvast een cadeautje. EasyRiders pakt aanstaande donderdag namelijk uit met een heuse Special! De line-up liegt er dan ook niet om: de resident-djs Hitmeister D. en Real El Canario zullen BEIDEN optreden!

Inmiddels is het jongste concept van Chemistry uitgegroeid tot een begrip binnen de Amsterdamse uitgaansscene. De Big City Cocktail die elke donderdag ten gehore wordt gebracht in club More, spreekt dan ook heel veel verschillende mensen aan. Van schoolgaande jeugd tot werkende dertiger, van autochtoon tot allochtoon, van dance-freak tot R&B-liefhebber: de sound is voor menigeen een feest van herkenning.

Tijdens de EasyRiders Special van aanstaande donderdag zullen beide residents, Hitmeister D. en Real El Canario, optreden. Dat wordt dus dansen!

Hitmeister D.
Met een mix van Disco, Soul, 80s en Garage heeft Hitmeister D. voor iedereen wat wils. Hij neemt de mensen mee terug naar hun pubertijd en dan langzaam weer terug naar het heden. Tijdens zijn set kun je Prince, Stevie Wonder, De La Soul, Eurythmics, Jimi Hendrix, David Bowie, Masters at Work, Nirvana en Gang Starr voorbij horen komen. Diversiteit is zijn kenmerk, samen met een groot gevoel voor humor: Het moet allemaal niet te serieus zijn hoor. Ik streef niet naar purisme in mijn sets en ik probeer ook niemand mijn smaak op te dringen.

Real
Real El Canario staat aan de wieg van wat tegenwoordig urban eclectic wordt genoemd. Hij komt oorspronkelijk uit Tenerife en woont pas drie jaar in Amsterdam. Vandaag de dag staat zijn naam garant voor een volle club. Zijn unieke stijl van mixen spreekt een breed publiek aan. Hij is in staat om Disco, Hiphop, R&B, Salsa en nog veel meer naadloos in elkaar over te laten gaan. Als Real klaar is met optreden, laat hij steevast een zwetend en stomend publiek achter!

Pakt EasyRiders met Sinterklaas nog uit met een Special, op eerste kerstdag (donderdag 25 december) is club More helaas gesloten en zal er dus geen aflevering van EasyRiders worden georganiseerd.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws