NOW & WOW: zaterdag 29 november

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

In afwachting van de verhuizing van NOW&WOW naar de Graansilo in Februari 2004, mag NOW & WOW in ieder geval nog een evenement organiseren op de oude locatie. Zaterdag 29 november aanstaande is er weer een SOULPUNKERS ON DISCOSPEED, de grondlegger van de Urban Eclectische parties in Nederland.

Muziekstijlen als Rock, Elektro, Punk, Urban-Dance en Hip Hop zullen met elkaar worden vermengd tot n grote dansbaarheidsfactor. Speciale gasten zijn: het populaire Belgische duo: VIVE LA FTE, die een speciaal nachtoptreden geven; de ex-gitarist van Deus, DANNY MOMMENS en het topmodel ELS PYNOO, die dit jaar al de catwalks van Chanel, Commes des Garςons onveilig gemaakt hebben met een mix van Electro, Rock en Franse Chansons. Zij worden ook wel de nieuwe Serge Gainsbourg en Jane Birkin genoemd.

De avond in NOW zal geheel in het teken staan van de hufterigheid in de samenleving; Het Esso station wordt omgebouwd tot een ASO SUPERMARKT vol met macho-satire. In WOW wordt de samenleving ook al niet al te serieus genomen, met name de R&B cultuur wordt ernstig op de hak genomen en het publiek zal dan ook het hoofd van o.a. CHRISTINA AKELIGEKLERE, JENNIFER LOOPASS, MARIAH KIP-KERRIE en SUFF DADDY mogen bekogelen.

Tot ziens in de oude NOW&WOW.

NOW&WOW
SOULPUNKERS ON DISCOSPEED
SAT NOVEMBER 9

ARTISTS: VIVE LA FTE (LIVE), DJ REAL EL CANARIO, LUCIEN FOORT, HITMEISTER D, LACROIX, L-DOPA, VJ NYO, JIP DELUXE, MC NOVA EN MR. WIX.

Only doorsale: 15,00

LOCATION:
St. Jobsveem
Lloydstraat 30
ROTTERDAM HOLLAND
START: 23.00

Voor meer info zie de speciale flyer.

PARKEREN:

Zeer beperkt in omgeving; alleen mogelijk bij de Parkhaven; zeer beperkt aantal plaatsen. Kom met elkaar, met de fiets, openbaar vervoer of taxi. Volg aanwijzingen van verkeersregelaars. Tip: Parkeer je auto elders in de stad (bijvoorbeeld Centraal Station) en neem een korte taxirit.

NOW&WOW ZET WEDEROM BUSSEN IN OM BEZOEKERS VAN DE PARKHAVEN NAAR DE LLOYDSTRAAT TE VERVOEREN.

Met OPENBAAR VERVOER naar NOW&WOW

Tramlijn 8 (halte Puntegaalstraat / voormalig belastingkantoor). Opstappunt Centraal Station.

Metrostation Coolhaven (Oost-Westlijn) bevindt zich op circa 10 minuten loopafstand.

WWW.NOW-WOW.COM en INFO@NOW-WOW.COM

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws