Opening Castro in Club Amuse

Partyscene Redactie | 15 oktober 2003
headlines


De Amsterdamse Club Amuse heeft de afgelopen maanden als populair podium gediend waar organisaties als Advanced Party, Dutchtechno, All is One, Gonzo en Electronation goedbezochte feesten hebben neergezet. Vanaf donderdag 9 oktober zal het voormalig theater op de Lijnbaansgracht twee keer per maand onderdak bieden aan Amsterdams nieuwste organisatie Castro.

Castro verzorgt een avondvullend programma waar dans, film, kunst en performance centraal staan. Elke editie van Castro gaat stipt om 22:00 uur van start met een voorprogramma waarin de bezoekers op interactieve wijze betrokken worden bij het thema van de avond.

Het thema van 9 oktober is “Iedereen kan Schilderen”, gebaseerd op de immens populaire Ravensburger schilderdozen uit de jaren ’70. Onder leiding van kunstenaars Jesse Faber, Olaf Smit en Cindy Philippo zal de bezoeker getrakteerd worden op een onvervalste minicursus lekker fout jaren ‘70 schilderen. Een ode aan Bob Ross? Oordeel zelf…
Het voorprogramma zal overlopen in een dansavond onder leiding van resident DJ Victor Bakhuis. Speciale gast deze avond is DJ Kareem Raïhani: de man achter de succesvolle H*rt avonden in de Panama, waar hij in korte tijd grote naamsbekendheid heeft opgebouwd met zijn onvoorspelbare mix van house, acid, dub, techno en breakbeats.

Datum: donderdag 9 Oktober
Line up: Kareem Raïhani (H*rt) & Victor Bakhuis (DJBroadcast)
Locatie: Club Amuse –Lijnbaansgracht 238- Amsterdam (Tegenover de Melkweg)
Tijd: 22:00-05:00
Entree: 10 Euro, met OV kaart 7,50 Euro
Het volgende Castro evenement zal plaatsvinden op donderdag 23 oktober met DJ’s Victor Bakhuis (DJBroadcast) & Jay Samuel (Future, On!)

(toegevoegd:01-10-2003/09:38)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws