Hostile Takeover @ Paard van Troje Den Haag

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Vrijdag 3 & zaterdag 4 oktober zal het Paard van Troje dienen als hoofdkwartier van de Hostile Takeover Crew. De organisatie van Hostile Takeover is hiermee toegekomen aan zijn 5de en grootste project tot nu toe: Het eerste drumnbass event in het totaal vernieuwde Paard van Troje (2 avonden lang). Het succes wordt verzekerd door de programmering van een formidabele line-up met de beste DJ's die binnen- en buitenland op dit moment te bieden heeft op het gebied van drumnbass.


Mampi Swift

Vorig jaar kwam deze dj onverwachts invallen voor een afwezige Ed Rush. Dat deed hij met zoveel energie in zijn set dat we hebben besloten hem terug te halen naar Nederland. Mampi Swift is naast dj ook een talentvolle producer met releases op labels als True Playaz, Suburban Base en uiteraard zijn eigen twee labels Charge recordings en Blade recordings.


Twisted Individual

Lee Greenaway begon al op jonge leeftijd met produceren en kwam bij het snijden van een dubplate toevallig in contact met dj SS die het Formation label beheerd. Van het een kwam het ander en na releases op diverse labels staat deze producer vooral bekend om zijn twisted bassline producties die door vele djs graag gedraaid worden.


Brekbit

Brekbit heeft met Switch zijn eigen "live" Drumnbass programma op Studio Brussel. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de BassBoogie avonden in de bekende Club Fuse te Brussel en heeft hij gedraaid op verscheidene grote festivals in Belgi. Hij zal met zijn gevarieerde platenkeus zeker een goede aanvulling zijn voor de avond.


Teebee

Eigenlijk behoeft deze wereldbefaamde producer geen introductie. Als Producer heeft Teebee in 2000 het baanbrekende debuutalbum Black science Labs afgeleverd, waarmee hij aangaf al verder en dieper te gaan dan menig ander. Naast producer en dj is Teebee ook mede-eigenaar van het gerespecteerde Subtitles label waar artiesten als Polar (mede-eigenaar), Future Prophecies, Cause 4 Concern en Stratus op releasen. Teebee heeft al meerdere malen zijn unieke stijl van draaien ten gehore gebracht in ons land met groot succes en we verwachten ditmaal ook weer niets anders dan een superstrakke set.


Hive

De uit LA afkomstige Hive is een steeds groter wordende speler in de internationale scene. Wat hij doet met een set platenspelers is ongelooflijk, net als zijn producties die gereleased zijn op labels als Commercial Suicide, Moving Shadow, Tech Itch recordings en zijn eigen Violence recordings. Nu voor de eerste keer in Nederland om te laten zien dat hij naast produceren ook zeker kan dj-en.


Black Sun Empire

Na te zijn ontdekt door Trace, labeleigenaar van DSCI4, is het snel gegaan voor deze Nederlandse producers. Onlangs zijn ze gestart met hun eigen Black Sun Empire label en de Black Out parties in Utrecht waar vooral de donkere en harde stijl van drumnbass centraal staat.
Hostile Takeover Residents

Naast deze djs zullen uiteraard ook alle Hostile Takeover residents (Adi-j, Keira, Flanagan, Shapeshifter en Thacquisition) aanwezig zijn om de avonden te hosten.


Lyrical support:

MC Dapper
MC PAT


HOSTILE TAKEOVER

Datum: vrijdag 3 en zaterdag 4 oktober 2003
Locatie: Paard van Troje, Prinsegracht 12, Den Haag
Tijd: Vrijdag 3: 24.00 - 05.00
Zaterdag 4: 23.00 - 05.00
Prijs: 15 (ex fee) per dag of combi-ticket voor 25 (ex fee)


Voorverkoop:

Rotterdam: Left
Den Haag: Paard van Troje, Anti/lope, Concrete
Amsterdam: Hempworks
Utrecht: E-zone,Twist&Shout
Brussel: Music Mania, Stress Da Bass
Ticketservice Nederland.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws