Soulvation live op Exxellent Sunday

Partyscene Redactie | 24 september 2003
headlines


Dit keer is de beurt aan SOULVATION. De band rond top-dj Ronald Molendijk en toetsenist Jeroen Rietbergen zal op zondag 5 oktober live spelen tijdens de Exxellent Sunday. Na vorig jaar met het nummer 'Summer in the city' hoog te hebben gescoord, staat de band nu hoog in de hitlijsten met het nummer 'Reset your brain'.

Mc Nova zoals zangeres Marloes wordt genoemd, heeft tijdens de exxellent-feesten al een duidelijke stempel gedrukt op de sfeer. Marloes is 1 van de 2 zangeressen van Soulvation. We kunnen dus aannemen dat het een hele happening wordt met de gehele band. De muziekanten hebben allemaal in de meest trendy bands gespeeld van de afgelopen jaren. Ze speelden o.a. met Candy Dulfer, Trijntje Oosterhuis, Anouck, Rick de Vito, Total Touch. Soulvation heeft net het nieuwe album 'One' gelanceerd. De muziek is een mix van House, Latin, Jazz en funk.

De naam van het feest zegt het al; It’s Exxellent. Iedere eerste zondag van de maand het feest voor iedereen die het weekend uit wil luiden met groovy, stylefull en uplifting muziek.
De dj’s zijn wisselend van Roog, tot Benny Rodrigues, Erick-E en Sidney. Op 5 oktober zullen Jip Deluxe en Sidney draaien.
De Exxellent feesten zullen iedere maand verrassende acts bevatten.

De line up;
> Sidney
> Jip Deluxe

Live;
>SOULVATION

Special Acts;
>Dancers
>and exxellent shows

*De deuren zullen van 21.00 uur tot 03.00 uur geopend zijn.
*Dresscode; eXXellent
*entree 10 euro (geen voorverkoop)

(toegevoegd:24-09-2003/12:32)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws