LOS you're saturday night

Partyscene Redactie | 24 september 2003
headlines


Zaterdag 27 september zal Havana te Den Haag weer het décor zijn van LOS met dit keer een exclusief optreden van een Amerikaanse gast Deejay. Soulmax heeft dit maal gekozen voor publiekstrekker Ian 45 Carey uit de USA, ondermeer bekent van de Soul Providers. Zijn set wordt voor afgegaan en afgesloten door resident Mikee Martillo.

Deze avond staat in het teken van “sexy punkies” en een flinke dosis funk. Dus, glitter mag weer, hoerig moet, maar wel met een attitude. En vergeet je make up niet! Early eighties, strakke eyeliners, smokey ogen en veel glitter. Nepbontjassen, glittertopjes en minuscule hotpants.

LOS wordt gehost door Zoë Xenia bekent van Las Palmas (Rotterdam), Panama, More (Amsterdam), Winkel van Sinkel (Utrecht ) Avit (Leeds, UK). Op het podium is zij een verrassende verschijning en kan met haar stem geluiden produceren die regelrecht van een andere planeet lijken te komen. “LOS you’re Saturday night” Havana Den Haag zaterdag 27 september. Sushi’s worden verzorgd door restaurant Plato uit de Frederikstraat, comfort, taste en style. (www.restaurant-plato.nl).

Heb jij zin om naar deze speciale editie van LOS te gaan? Ga dan snel naar de winnen rubriek. Misschien win jij dan 2 plaatsen voor op de gastenlijst.

LOS zaterdag 27 september 2003
Havana Den Haag, Buitenhof 9
Info@soulmax.com
www.soulmax.com

Sushi’s provided by Plato

Deejays
Ian 45 Carey – Soul Providers USA
Mikee Martillo
Mc Zoë Xenia

Soulmax “nightlife in style”

(toegevoegd:24-09-2003/12:03)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws