Now & Wow presenteert: La Grande Finale

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

In afwachting van onze verhuizing naar de GRAANSILO in Rotterdam, organiseert het team van NOW&WOW in het weekend van 26 en 27 september LE GRANDE FINALE. Dat wil zeggen : een laatste keer SPEEDFREAX en een laatste keer FLIRT op de oude locatie.

Dit weekend zal een aantal succesvolle organisaties acte de prsence geven. Op vrijdag 26 september zal A GIRL CALLED EVE (Floorfillers + Urban Groovez) in de NOW hun avond hosten, terwijl JOOST VAN BELLEN in WOW SPEEDFREAX met veel energie laat losbeaten.

Zaterdag 27 september is het de beurt aan FLIRT. Dit keer weer de zoveelste parodie op het begrip Versieren en Versierd worden in WOW en in de NOW WHITE MONKEYS ON DOPE. Ted Langenbach en zijn ploeg zullen weer hilarische pogingen doen om op het DRIEHOEKSVERHOUDINGENPLEIN en het BUITENVROUWENHOF, de METROSEKSUALITEIT in het TRANSPARANTE TRANSPIRATIEHUIS te laten plaats vinden.

En van de hoogtepunten zal zijn: Ik zong toen met een tongzoenwedstrijd. Liefde met een knipoog in deze economisch zware tijden.

Tot ziens in de oude NOW&WOW!

Voor meer info zie de speciale flyer.
Kaarten alleen aan de deur 14
Adres: Lloydstraat 30
Aanvang beide avonden: 23.00 uur
Parkeren: zeer beperkt in omgeving. Kom met elkaar, met openbaar vervoer, fiets of taxi. Volg aanwijzingen van verkeersregelaars.

La Grande Finale part II & III (o.a. SOULPUNKERS): datum nog niet bekend.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws