Supernatural en Extrema gaan langbedachte plannen realiseren

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Supernatural en Extrema bundelen de krachten om een effectief front te kunnen vormen tegen de vervlakking van de dance scene. Extrema heeft haar underground credits in de housescene reeds lang terug verworven met verrassende dance events in Nederland. Supernatural stamt eveneens uit de jaren negentig, heeft haar roots in de funk en maakt tegenwoordig succesvol de crossover naar moderne uitlopers van deze wortels. Op avonden in rood en oranje seventies decor gedoopt, draaien ruimdenkende DJs uit heel Europa hun warme eclectische beats: oldskool classics, nufunk, latinhouse, percussive breaks, drum n salsa en retrodisco, dat is de sound. Alles kan, als het maar funky is .

De uit Utrecht afkomstige party organisatie was al geruime tijd op zoek naar een partner en heeft die in dancepromoter Extrema gevonden, Wij zijn zeer vereerd met het aanbod omdat wij de funky feel van Supernatural ook zo voelen zegt Marcel Mingers van Extrema. Langbedachte plannen gaan we samen realiseren, denkt ook Michel Mathijssen, oprichter van Supernatural. Extrema en Supernatural gaan promotie combineren, hun netwerken delen en verwachten Supernatural een grotere financile slagkracht te geven door deze samenwerking.

Supernatural host al twee jaar een area op ons grootste, buiten evenement en dat wordt supergoed door ons publiek ontvangen, aldus Mingers. Haar landelijke orintatie en eigen doelgroep zijn voor ons interessant. Het zeer warme, funky karakter van dit concept doet veel liefhebbers goed.

Supernatural organiseert jaarlijks ongeveer 25 feesten. Dit jaar staan nog vijf edities op de kalender. De eerste is op 20 september in de Effenaar te Eindhoven met Ramon Santana (Los Chicharrones, UK) en DJ Svendex. Daarna volgen nog edities in Utrecht, Amsterdam en Nijmegen waarbij vaak ook live bands optreden naast freestyle percussionisten en vocalisten. Internationale djs draaien back2back met resident DJ Svendex en lokale superhelden. Ook VJ Out of Order staat centraal in een typische Supernatural dansnacht, op levensgrote schermen beamen zij eigen creaties en vertoont publieksfavorieten, gepeild op de website www.supernatural.nu

Graag nodigen wij jullie uit voor een braziliaanse cocktail in de Effenaar op zaterdag 20 September . In de speciale Extrema Loves Supernatural spelruimte kun je disco sjoelen of funky ping pongen .

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws