Winnen: Latinobeats4: A deep Latinhouse trip mixed by Rasheed Benjamin Brown

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Latinobeats4 is de nieuwe Latinhouse compilatie uit de succesvolle serie Latinobeats, uitgebracht door Sony Music in samenwerking met Pravda Records en ligt vanaf 25 augustus in de winkel.Latinobeats4...

Deze dubbelaar zit vol met zwoele, pompende Latinhouse van o.a. StoneBridge, Dubtribe Soundsystem, Junior Jack en Grant Nelson afgewisseld met minder bekende tracks die het ontdekken dubbel en dwars waard zijn. Dit is Dance op z zonnigst: opzwepende, groovy house beats aangenaam afgeblust met heerlijke sexy vocalen, rollende conga's en een swingende piano.

Latinobeats4 is samengesteld door Rasheed Benjamin Brown en Lindo Martinez. Het mixen is wederom toevertrouwd aan Rasheed Benjamin Brown en dat doet hij uitstekend. Het geheel wordt relaxed in elkaar gevlochten en elke track krijgt genoeg tijd om je in hogere Latino sferen te brengen met als gevolg dat stilzitten onmogelijk wordt!

Wil jij deze CD winnen? Dat kan! Start2Dance mag vijf exemplaren weggeven. Om kans te maken moet je het juiste antwoord op deze vraag weten:

*Wie heeft de vorige Latino Beats dubbelaar gemixt?

Mail jouw antwoord en je volledige naam en adres naar voor 10 september naar: dane@start2dance.com.

Meer info: www.sonymusic.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws