Frequence, win kaarten!

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

                
Laatste 3.000 tickets
in de voorverkoop!
    Nog anderhalve week, en dan barst het gezelligste festival van Zuid Nederland weer los, Frequence the X-treme dance event #3 De voorbereidingen op de unieke locatie het E3 strand zijn inmiddels gestart, en met nog maar 3.000 tickets in de voorverkoop ziet het er naar uit dat de 3e editie van Frequence voor het eerst in haar bestaan uitverkocht zal raken! Dus heb je nog geen ticket?, haast je dan snel naar een van de voorverkoop adressen, want op = op.     > X-treme music meets X-treme sports!
Naast het gezelligste belooft Frequence dit jaar ook het spectaculairste festival van Nederland te worden. Want Frequence zal dit jaar geschiedenis schrijven door een nooit eerder vertoonde combinatie van dance en X-treme sports te presenteren. s Werelds beste djs ontmoeten s werelds beste X-treme sport rijders. Wat dit precies zal inhouden blijft nog geheim, maar verwacht het onverwachte.

> op Frequence
Maandelijks beleven honderden liefhebbers van hardtrance en hardstyle tijdens Headliner in discotheek de DansSalon in Eindhoven hun ultimate hardstyle experience. Headliner heeft zich binnen enkele maanden weten te profileren als ht hardstyle concept van Zuid-Oost Brabant. Samen met de uit Maastricht afkomstige dance-organisatie Dance Code, onder andere verantwoordelijk voor Overload, zal Headliner de hardstyle area op Frequence verzorgen. Hardstyle to the bone, is wat deze organisaties ons beloven.
Na twee maanden zomer stop zal Headliner in september weer van start gaan. Op spectaculaire wijze zal tijdens Frequence de line up voor Headliner #7 bekend worden gemaakt. Mis het niet!!!

> Frequence enige festival met Belgiumstage
Als enig festival in Nederland heeft Frequence een Belgiumstage. Door zich in deze area specifiek te richten op de Belgische sound van vrolijke trance, hardtrance en retro, onderscheidt Frequence zich van andere festivals. De populariteit van de Belgische clubs en discotheken als de Atmoz, de Illusion en de Versuz is enorm, vooral ook onder de Nederlanders, en dit komt mede door die unieke Belgische sound. Frequence haalt dit Belgische succes voor n dag naar Nederland.

Frequence the anthem 2003
Speciaal voor de derde editie van Frequence zijn resident djs Marcel Woods & Yves Deruyter samen de studio in gegaan om de nieuwe themaplaat Frequence the anthem 2003 te maken. Deze unieke samenwerking tussen de Belgische draailegende van Bonzai Yves Deruyter en Eindhovens trots Marcel Woods heeft tot een zeer bijzonder eindresultaat geleid. Vanaf volgende week zal de themaplaat te vinden zijn in alle platenzaken, uitgebracht op het Bonzai Records label.

> Showtek back on Frequence
Vorig jaar maakte ze hun eerste dj debuut op de kickstart area van Frequence, sindsdien is het hard gegaan met deze twee broers uit Eindhoven. Zo stonden ze op Shockers en Defqon 1 en maken ze hit naar hit. Speciaal voor Frequence zal Showtek zowel een dj set als een super vette live act in elkaar zetten. Dus zorg dat je ze niet mist.        Frequence, 16 - 8 - 2003Wil jij kaartjes winnen voor dit evenement? Stuur dan VOOR 12 augustus een mailtje naar insomnia@designisfunky.com en vertel waarom juist JIJ dit feest wilt bezoeken!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws