Dance4life kiest voor het goede doel

Partyscene Redactie | 1 januari 2003
headlinesNiet alle DJ’s vragen geld voor hun optredens. Vrijdag 14 maart staat de [URL2] in het teken van Afrika. [URL1] organiseert hier een benefietfeest. De Dj’s draaien deze avond kosteloos. De opbrengst van deze avond gaat naar giro 555.

Initiator Frank Böhm vind het belangrijk om zich in te zetten voor de hongersnood in Afrika. Hij vertelt: “Wanneer ik op tv Afrikaanse mensen zie die één en al bot zijn krijg ik altijd zo’n rot gevoel, daarom vond ik dat ik iets moest gaan ondernemen.”
De opbrengst van het feest zal de organisatie storten op giro 555, de samenwerkende hulporganisaties (SHO) die zich inzetten tegen de dreigende hongersnood in Afrika.

De DJ’s die de avond belangeloos vullen zijn bekende Haarlemse DJ’s en DJ’s uit de rest van Nederland. Tussen 21.00 uur en 04.00 uur zijn twee zalen open. In de grote zaal kun je groovy house en funky techno horen en in de kleinere zaal bevindt zich de lounge. Namen als Natarcia, Georgio, Alvredo, Zki & Dobre waren al bekend. Hier kunnen we de DJ’s D’jaiz en Nuno Dos Santos aan toevoegen. Op de avond zijn er Afrikaanse verrassingen en exotische buikdanseressen. Ook is er een aparte champagnebar aanwezig waarvan de opbrengst vanzelfsprekend naar giro 555 gaat.

Main

Natarcia
Georgio
Alvredo
Zki&Dobre
Alexander Koning
Bart Skills
Rhino&Fischer

Lounge

Dj Dame & Nuno dos Santos
D’Jaiz
Broken Headphones

Kaartjes winnen? Ga naar “Winnen”

(toegevoegd:12-03-2003/13:00)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws