Laiback Luke's samenwerking met Junior Sanchez krijgt vorm

Partyscene Redactie | 24 februari 2003
headlines


Nu dat de rust weer enigzins is wedergekeerd in huize Laidback na de tumult die gepaard gaat met de release van een debuutalbum, blijkt Luke alweer enige tijd hard aan de slag te zijn.

In de maanden na de release van Laidback Luke's debuutalbum Electronic Satisfaction was hij natuurlijk druk bezig met de promotie van het album en de singles Rockin' With the Best en Popmusic. Vrijwel gelijk daarna is Luke weer

Samen met Junior Sanchez vormt Luke de formatie Riot Society en onder die naam komt in maart in de UK bij City Rockers en in de VS bij Cube Recordings de eerste single Understand Me uit. Een volgende single van eigen hand, Celebrate zal in de weken voorafgaand aan de Winter Music Conference aan alle usual suspects worden uitgedeeld. Je kan er op rekenen dat deze track die week tijdens de meest beroemde (beruchte?) muziekbeurs van het jaar in Miami op veel te plaatsen te horen zal zijn. Sowieso tijdens zijn eigen set op het Dancevalley feest in Opium Gardens op 20 maart. Voor het beluisteren van DJ sets, Luke's tourschema en overige informatie kan je
www.unitedrecordings.com of www.laidbackluke.com checken.

Natuurlijk is Laidback Luke ondertussen ook nog druk met zijn eigen DJ optredens. Zo stond hij de afgelopen maanden op Impulz, Innercity, zowel Noorderslag als Eurosonic en het Pulse evenement en is hij nog steeds vaste gast bij ON! in Offcorse Rotterdam.

En er staat nog veel meer productioneel werk van Luke's hand op stapel. Naast de eigen producties en remixen die er aan zitten te komen werkt Luke samen met Joost van Bellen, Steve Rachmad, Roland Molendijk, Lemon8 en Aardvarck aan een eigentijdse uitvoering van een van de klassiekers van Mattheus. In de komende weken zal duidelijk worden wanneer dit project, voorlopig Power Mattheus genaamd, exact zijn live premiere zal gaan beleven.

Ook een bijzonder project is het mixalbum dat gepland staat voor mei van dit jaar bij United Recordings, dat zeker meer zal zijn dan enkel een verzameling van plaatjes maar daarover later meer. In navolging van deze CD zal er een uitgebreide tour door het land worden georganiseerd.

Voor meer informatie over Luke's boekingen www.firmbookings.com.

(toegevoegd:24-02-2003/10:29)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws