DJ Fanclub is triest maar schaamt zich er niet voor

Partyscene Redactie | 26 november 2002
headlines




“Once Upon a Time!”
Eéns in de zoveel tijd komt er een mooie film uit met bijvoorbeeld de titel; “Once upon a time in the West” Dat er bij die film een schitterende soundtrack gemaakt is door Ennio Moricone weet iedereen. (Want dit was het best verkochte album van de jaren 70 !!! ) Iédereen? Nou ja iedereen met een beetje algemene ontwikkeling. Behalve dus op sommige forums, waar na het bericht over de het overlijden van Boudewijn Büch (R.I.P.!), jammerlijk geklaagd werd dat “Sex voor de Büch” nu wel niet meer op TV zou komen...
Alweer het ID&T-forum toevallig?

Lol@Undercover?
Ik merk het al: Dit wordt een volkomen onzinnig en onsamenhangend geheel. (Dat zal de eerste keer zijn... NOT!) Héérlijk, lullen in de ruimte. “Ze kunnen beter over je fiets lullen dan over je lul fietsen!” Ha, ,ha, met Undercover blijf je lachen. (NOT!)

Plagiaat?
FF kijken wie hebben we tot nu toe gehad? Aah, dat ID&T forum. Dát zijn me er een stelletje. Ik heb er op een blauwe maandag ook eens op gepost. Of dat (die post dus) werd onmiddellijk verwijderd, of er werd een slotje opgegooid door een van de vele moderators die dit forum besturen.
Democratie? Vrijheid van meningsuiting?
Nooit van gehoord! Van wie zouden ze dat nou hebben? Vroeger (Once in upon time?) in Rusland moest je ook gewoon je bek dicht houden als je het ergens niet mee eens was! Simpel toch? Dat moet de creatieve afdeling van ID&T in het achterhoofd gehad hebben toen ze besloten de Kremlin-huisstijl volledig te pikken en te gebruiken voor hun feest in de RAI binnenkort: INNERCITY...

Eenrichtingsverkeer?
ID&T: “Wij jatten zoveel we willen en iedereen die het daar niet mee eens is moet z’n bek dicht houden!” Oftewel het publiek moet naar de pijpen van ID&T dansen (letterlijk!) en dié richting ingaan die door de organisatie aangegeven wordt. Het éénrichtingsverkeer heeft zich definitief genesteld in het uitgaansverkeer. Oftewel: loop je tegen de stroom in, dan sodemieter je maar op!
Voor iemand die zo eigengereid en tégendraads is als ik, is het moeilijk te geloven dat er zoveel kinderen, zo met zich laten sollen. Ik was vorige week bij K3 in de RAI en dat was héél gezellig. Die bezoekertjes hadden de zelfde leeftijd als het ID&T publiek, maar voelde zich véél vrijer, omdat ze zich vrij mochten bewegen... (ze mochten zelfs door elkaar lopen!)
Leve de vrijheid! Leve K3!

Zo, dat was één!
Wie volgt? Jubileums... Ja, jubileums! Vroeger vierde je dat je 25 jaar getrouwd was. Dat is best lang en dus een reden voor een feestje. Tegenwoordig vieren ze alles maar! Zómaar, als excuus voor wat lol en jolijt. Laatst was er zelfs een feest voor een 10 jarig huwelijk...
belachelijk!
Ik wil het hier nu niet over trouwen en het huwelijk hebben, want daar heb ik m’n vingers al eens aangebrand! Nee, ik ga het over ál die anderen feestjes hebben die gegeven worden omdat er iets of iemand een bepaalde tijd bestaat.

Genoeg gefeest!
Een tijdschrift wat 10 jaar bestaat? Een partyformule welke 3 jaar bestaat? Een clubavond die 7,5 jaar bestaat? Een cluborganisatie die viert dat ze in een club al 2 jaar een clubavond organiseren? Een clubje vrienden die voor de 10 keer samen Oud & Nieuw gaan vieren?
So what?
(Voor de lezertjes die in de war zijn geraakt: Basic Groove, Earth, Chemistry, Risk in More en de Pinguin Club.)
So what?
Kijk, tijdschriften die schrijven over feesten en uitgaan, clubs die bestaan van feesten en uitgaan, organisaties die clubavonden en feesten organiseren zijn al de hele week aan het feesten. Moet dat nu ook al gevierd worden? Waar blijven we dan? Dan wordt het straks in Nederland één groot feest... Getverderrie.

Leefbaar Nederland?
Ik heb belooft dat deze week flink gekankerd en gezeken zou worden, dus vooruit met de geit! Weten jullie wat dat betekend? Nederland, één groot feest? Dat zal er voor zorgen dat die oetlul van de feestpartij heel veel stemmen krijgt en dus minister president wordt. Met als hofnar uiteraard die lolbroek van Leefbaar Nederland, Tjakka, dinges, hoe heet ie nou... Je weet wel, die lullo... kom... Godverdomme, ik kan er niet opkomen... “Konden we er maar vanaf komen!”, denk ik dan... RATELBAND! Emile Ratelband. Mij god!

Once upon a time?
Once upon a time, staat er een groot leider op. Een charismatische persoonlijkheid. Een man met waanbeelden over goed en kwaad. Een gevaarlijk persoon! (Daar zijn in het verleden, ‘once upon a time’, meer dan genoeg voorbeelden van.) Ik dacht net nog: RATELBAND. “Konden we er maar vanaf komen...?”
Volkert, als je dit leest...

Undergedoken

(Als iemand denkt dat ik aan het demoniseren ben, hebben ze helemaal gelijk. Ik bied dan ook bij deze niét m’n excuses aan. Zo, goed Emile? Slechte reclame bestaat niet! Toch?)

(toegevoegd:26-11-2002/16:48)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws