Weekend-up-2-date

Partyscene Redactie | 10 mei 2002
headlines



Cream zal haar tienjarig bestaan vieren met een evenement in Cardiff. Judge Jules, Mauro Picotto, Marco V. en Sonique zijn slechts enkelen van velen namen die op dit verjaardagsfeestje aanwezig zullen zijn.

"Purple Haze" is de naam van de nieuwe singele van Groove Armada. Het is het eerste nummer dat van het album "Lovebox" komt. Op 21 oktober wordt de track uitgebracht.


Madonna´s nieuw te komen single is geremixed door danceproducers Thunderpuss. De officiële release van de track vindt plaats op 28 oktober. Naast de remix van Thunderpuss hebben ook Felix Da Housecat en Dirty Vegas hun steentje bijgedragen.

Adam F. krijgt zijn eigen radioshow en wel op Kiss FM 100. De man die bekend staat om zijn Drum & Bass producties zal vanaf 5 oktober te beluisteren zijn in zijn hiphop programma. Van het hiphop album “The Anti Acoustic Warfare” waar hij met namen zoals Redman, DMX en MOP heeft samengewerkt, zal op 28 oktober een Drum & Bass versie verschijnen op zijn eigen label Kaos Recordings.


Het New Yorkse houselabel Stricktly Rhythm is niet meer. Wat de exacte reden is voor het beëindigen van het bestaan is niet geheel duidelijk. Stricktly was het label waar grootheden zoals Roger Sanchez, Armand van Helden en Utra Naté naam maakten.

Carl Cox en Jon Carter zijn dé kopstukken van de "Muzik Magazine Dance Award" afterparty. Eerstgenoemde is in de categorie Best DJ genomineerd samen met Erick Morillo, Sasha, Fatboy Slim e.a.Wie er allemaal met een prijs van door gaan weten we op 15 oktober aanstaande. De genomineerden zetten we even netjes voor je op een rijtje:

Best DJ
Carl Cox
Erick Morillo
Jon Carter
Lottie
Norman Cook
Sasha
Timo Maas
X-Press 2

Best Club
The Gallery at Turnmills, London
FabricLive at Fabric, London
Godskitchen at Code, Birmingham
Lush! at Kellys, Portrush, Northern Ireland
Saturdays at Pacha, London
Subterrain at The End, London

Best Event
Big Beach Boutique II
Big Chill
Creamfields
Glastonbury
Godskitchen Global Gathering
Homelands

Best Single
Tim Deluxe feat. Sam Obernik - It Just Won't Do (Underwater)
Fischerspooner - Emerge (FS Studios)
PPK - ReSurection (Perfecto)
Shy FX, T Power & Diane - Shake Ur Body (Positiva)
Underworld - Two Months Off (JBO)
X-Press 2 feat. David Byrne - Lazy (Skint)

(toegevoegd:05-10-2002/16:50)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws