Pure in Antwerpen; Pure sexyness, Pure madness

Partyscene Redactie | 25 september 2002
headlines



Op o.a. de Kremlin-site wordt er al druk over gespeculeerd. Dit moet weer zo'n feest worden waar iedereen het nog lang over heeft. In de eerste plaats is er de lokatie die (zie foto's) niet van deze wereld is. In onze geest zien hangars er toch wel ietsje anders uit, maar afijn: sommige plekken moeten een naampje hebben. De Dj's die op de première van Pure ('Pure Happiness, Pure Madness, Pure Sexyness. Pure. Period') zullen draaien komen uit alle windstreken.

Dj San uit Den Haag is de resident. Afgelopen vrijdag liet John Digweed in zijn Kiss 100 programma deze jonge 'meester' een uur lang draaien en de reakties waren uiterst lovend. Uit Amerika, New York om precies te zijn, komt The Scumfrog, een man die het draaien en het produceren perfect in balans heeft. Je zou hem the man of the moment kunnen noemen. Met remixen voor Kylie Minogue, George Michael, David Bowie en Steve Lawler op zijn naam is hij de afgelopen tijd als een komeet omhoog geschoten.

Tot slot komt Quivver uit Engeland zich uitleven. Deze favoriet van Digweed, Oakenfold en Sasha roept veel emoties op in zijn melodieuze progressive sound. Emoties die bij Pure passen als een hand in een handschoen.

Voor Pure, aanstaande zaterdag in Antwerpen geven we 5x2 kaarten weg. Ga met gezwinde spoed naar de rubriek "WINNEN".

(toegevoegd:25-09-2002/10:04)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws