Exposure viert 10-jarig bestaan

Partyscene Redactie | 19 september 2002
headlines


Club Exposure heeft haar sporen in de uitgaanswereld al ruimschoots verdiend. Al jaren kunnen trouwe bezoekers genieten van de exclusieve thema parties die de club zo nu en dan organiseert. Een onderwaterfeest, een indianenfeest, je kunt het zo gek niet bedenken of het was wel een keer een thema bij Exposure. Wat er voor het jubileum allemaal bedacht gaat worden is nog een verrassing.

Rik Keizer, bedrijfsleider van club Exposure: "wat het precies wordt, weten we zelf ook nog niet. Op dit moment zijn we druk aan het brainstormen. Maar dat het heel bijzonder gaat worden, staat vast. We kunnen in ieder geval de gezellige sfeer verwachten, die iedereen van Exposure gewend is. Dat betekent dat de bekende engeltjes in de decoratie zeker niet zullen ontbreken.”
De line-up mag er zeker zijn. Opnieuw (na de LSDA awards van vorig jaar) zullen 'de grote drie' hun opwachting maken. Remy, Dimitri en Marcello zullen oude platen afwisselen met nieuw materiaal.

Bezoekers kunnen vrijdag 25 oktober vanaf 21:00 terecht in club Exposure. De toegangsprijs bedraagt 13.50 euro en de minimumleeftijd is 21 jaar.

(toegevoegd:19-09-2002/12:12)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws