Advanced Night in nieuwe club 020

Partyscene Redactie | 18 september 2002
headlines


Advanced Night is een samenwerking tussen Advanced Party (Club de Ville, Melkweg) en cafe Vaaghuyzen. Elke week zal Advanced Night een nieuwe resident uitnodigen, waarbij de nadruk duidelijk op de muzikale invulling gelegd wordt.
Finger’Lickin records, een van de toonaangevende onafhankelijke ‘leftfield’ labels ter wereld host de eerste zaterdag van de maand. Artiesten op Finger Lickin' Records zijn ondermeer ‘Plump DJ’s, Soul of Man, Lee Coombs en The Drumattic Twins.
Chamelian (genomineerd voor beste breaks DJ op de LSDA) is de resident van de tweede zaterdag van de maand. Een van de meest toonaangevende dj’s in Amsterdam in de afgelopen 10 jaar host de derde zaterdag, namelijk DJ Angelo d’Onorio.
En dan komt misschien wel de belangrijkste residency. NRK Sound Division host de laatste zaterdag van de maand. Met artiesten zoals Miquel Migs, Ian Pooley, Jamie Anderson, H-Foundation, Audio Soul Project en Nick Holder wordt er veel van vooral deze avond verwacht.
Tot slot host Vince Watson de vijfde zaterdag van de maand (uiteraard wanneer een maand vijf zaterdagen heeft. Watson is de man achter Bio records en produceert ondermeer op Alola en Ibadan.

Een avondje Advanced kost op een regulier avond tien euro! Een scherpe prijs dus, waar je ook nog eens internationale top-jocks voor krijgt. Club 020 kan je vinden op de Nieuwezijds Voorburgwal 163 in Amsterdam.

De programmering voor Oktober ziet er als volgt uit.
05/10: Advanced Opening Night
Drumattic Twins (Finger Lickin’) & Terry Farley (Junior) & Q-events DJ Crew
12/10 Ralph Lawson (2020 Vision) & Chamelian (resident) & Hero Bonardi
19/10: Mark “ Blakkat” Bell (Shaboom) & Angelo d'Onorio (resident) & Vneal
26/10: Nick Harris (NRK) & Rombout & Andy Freak

(toegevoegd:18-09-2002/10:19)





Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws