Weekend-up-2-date

Partyscene Redactie | 14 september 2002
headlines


Liverpool´s Cream zal niet heropenen. De club werd juli j.l. gesloten met de mogelijkheid op haar tien jarig bestaan in oktober de de deuren weer te mogen openen. Niets is minder waar. Cream blijft dicht. Het festival Creamfields is tot op heden onaangetast en gaat gewoon door.


Underworld zal één van de grote headliners zijn op Gatecrasher in Birmingham´s NEC op zaterdag 16 november. Op deze avond zullen drie dancearena´s geopend zijn. Underworld zal in één van deze ruimtes voor 15.000 man een show weggeven. Andere acts die tot nu toe bevestigd zijn, zijn: X-Press2, Judge Jules en Lisa Lashes. Het evenement is live te beluisteren via radio en wordt gefilmd door MTV.

Elke zomer kunnen we wel spreken over een aantal hits die over de hele globe voor "Murder On The Dancefloor zorgden". Geïntroduceerd op de Miami Music Conference, uitgetest op het Ibiza-volk en omarmd door de partypeople wereldwijd. In het nieuw te verschijnen Muzik Magazine zal de beste Ibiza Tune worden gekozen. De uitreikingen vinden plaats op dinsdag 15 oktober. De genomineerden zijn:

Tim Deluxe - It Just Won't Do;
Octave One - Blackwater;
Layo & Bushwacka - Love Story;
DJ Falcon & Thomas Bangelter - So Much Love To Give;
Cosmos - Take Me With You;
Who Da Funk - Shiny Disco Balls

(toegevoegd:14-09-2002/12:30)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws