Surgeon breekt Spaanse villa af

Partyscene Redactie | 19 augustus 2002
headlines


Even twee weken bakken in de zon en lekker niets doen, geen stapplannen want de maand september zou alweer een "zware" maand worden! Op een gegeven moment zagen we een flyertje liggen, dus toch
maar even kijken, en ja hoor het wordt toch nog knallen!!! Mark Broom en DJ Surgeon in een van de betere clubs! Dus toch maar even een kijkje nemen, want ons techno-hart begon alweer sneller te kloppen.
Aangekomen bij de club, genaamd Le Rachdingue hadden we meteen een goed gevoel, een stoffig Spaans bergweggetje moest opgereden worden waarna er een oude villa te zien was.

Van buiten, maar ook van binnen zag het er super uit! Binnen was er een dansvloer, loungegedeelte, zwembad, meerdere bars en enkele vage gangetjes. Buiten was er een dansvloer en ook een loungegedeelte. Tevens hingen er overal vage en gekke kustwerken aan het plafond en aan de muren. Het zag er echt perfect uit!! Jammer genoeg was het streng verboden om foto’s te nemen, dus als je het wilt zien zal je toch echt zelf een keer een kijkje moeten nemen.

Om 12 uur begon de resident, waarvan we de naam niet konden achterhalen, met zijn set. Bij het eerste echte geluid, stonden we echt versteld, het hele gebouw leek wel te gaan bewegen! Jammer genoeg draaide de resident een saaie set, vele monotone platen zonder echte hoogtepunten. Hij kon het publiek dan ook niet boeien! Na ander half uur kwamen er wat betere en hardere platen langs vliegen, maar dat bleken dan ook zijn laatste platen te zijn.

De Engelsman Mark Broom ging het nu overnemen, en hij begon meteen lekker hard en duister. De Brit, die eind September in de «O» Den Haag staat samen met Ben Sims, maakte er een echt feest van. Met steeds hardere platen wist hij het publiek helemaal gek te krijgen. Iedereen ging los, Spanjaarden, Fransozen en een handje vol Nederlanders gingen gezamenlijk goed uit hun bol!

Na twee uur echt stampen ging DJ Surgeon aan het werk. Deze ook uit Engeland afkomstige DJ begon met wat bekendere platen, maar stampte ook aardig door. Doordat Mark Broom het publiek wezenloos had staan draaien was het inmiddels een echte sauna geworden, en dus werd het tijd om even buiten te gaan kijken.

Op het terras was een heel ander feest aan de gang, hier was een heel
relaxed club-feest bezig, maar het publiek was duidelijk minder gezellig dan binnen. We besloten dan ook maar om weer de hitte in te gaan en de kunsten van Surgeon op ons in te laten werken.

Surgeon was inmiddels bezig de villa af te breken met harde en diepe platen. De Tresor-man die 13 september op Awakenings staat, had er duidelijk zin in, en het publiek wilde ook nog wel twee uurtjes knallen. Dat gebeurde dus ook. Tot het einde toe bleef de set van Surgeon boeiend en hard, een wereld-set dus.

Tekst: Jerry Knies

(toegevoegd:19-08-2002/10:51)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws