Racism Beat It Festival leeft voort tijdens muziekfestival 'No Enemiez'

Partyscene Redactie | 8 februari 2002
headlines


Het initiatief voor dit festival is genomen door United World Colleges, World Youth Connection en oud-medewerkers van MIXT, naar aanleiding van het niet doorgaan van het MIXT Racism Beat It Festival. De organisatie wil met No Enemiez het positieve gevoel dat van het festival uitging behouden, en plek geven aan initiatieven op het gebied van jongerenparticipatie, interculturele uitwisseling, duurzame ontwikkeling en internationale samenwerking.

Vanaf 20.00u vinden in alle zalen van Paradiso optredens plaats van bekende nationale muziekacts en aanstormend talent. Op het programma staan oa. Racoon, DJ 100% Isis, een surprise show van Chemistry, DJ Melly Mel, Mr. Mel, DJ Hepcat (Nederlands kampioen breakbeat), DJ Tommy, Didgewitch, New Groove Habits, MIXT Urban Talents en breakdance door Freezone. De presentatie is in handen van de Party Squad, MC Fit, MC Complex en Simon Vinkenoog.

Ook zijn er optredens van verschillende Europese deelnemers aan de World Youth Connection Fusion muziekuitwisseling. Naast muziek vinden er spoken word optredens plaats en worden er films vertoond. In de bovenzaal worden door Move Your World, De Nationale Jeugdraad, United World Colleges en Baoabab Connections initiatieven getoond die tot doel hebben jongeren over de hele wereld met elkaar in contact te brengen. De bezoekers aan het festival kunnen in het kader hiervan bijvoorbeeld deelnemen aan de openbare World Chat die op dat moment gelijktijdig zal plaatsvinden op verschillende continenten.

No Enemiez
A Night of Roots, Rhythm & Respect

Zondag 4 augustus. Paradiso Amsterdam.
20.00u - 04.00u
Toegang: € 2,50 geen vvk (na 0.00u € 5,-)

(toegevoegd:02-08-2002/14:43)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws