Weekend up-2-date

Partyscene Redactie | 4 juni 2002
headlines

Eerder meldde wij dat Jason Donovan van plan was net als Kylie Minogue aan zijn comeback te werken. De Engelse Krant The Sun, heeft een grote campagne gekoppeld aan Jasons terugkeer in muziekland van de grond te krijgen. De campagne was een enorm succes. In juni verdwijnt Jason de studio in om dit jaar nog een single uit te brengen.

In Hollywood is zij nog een onbekende maar na haar rol in Terminator 3 zal Sophia Bush niet meer weg te denken zijn in de wereld van glitter and glamour. Sophia wordt de vrouwelijke hoofdrolspeelster naast Arnold Schwarzenegger in Terminator 3: “Rise of The Machines”. Ze speelt de rol van Kate Miller, een jonge atletische medisch professional op medisch gebied. Het verhaal speelt zich tien jaar na Terninator 2 af.

Drum ´n´Bass ster Goldie zegt meer te willen regisseren en te schitteren op het witte doek. Dit vertelde hij op Radio 1 naar aanleiding van zijn comeback in de show “EastEnders”. Hier speelt hij de rol van Albert Square die het leven van Paul Truman zuur maakt. “Acteren en regisseren is echt wat ik wil”, aldus Goldie.

Party Monster is de naam van een nieuwe film gebaseerd op het verhaal van een clubeigenaar en moordenaar Michael Alig. Michael was een clubparty organisator in New York wiens extravagante levensstijl openbaar werd op de televisie en verantwoordelijk was voor het vermoorden van zijn huisgenoot. Deze rol wordt vertolkt door Macaulay Culkin. Marilyn Manson speelt de rol van Christina. Wanneer de film de Nederlandse bioscopen treft is nog niet bekend.

In juni kunnen we het album “Bunkka” van Paul Oakenfold verwachten. Aan het album heeft hij samengewerkt met artiesten zoals tieneridool Nelly Furtado,Crazy Town´s Shifty Shellshock en Westcoast gangserrapper Ice Cube. Enkele leden van de So Solid crew verschijnen ook op het werk van Oakenfold. “Ready Steady Go” wordt de eerste singlerelease van “Bunkka”.

Colourfest is een jaarlijks evenement dat plaatsvindt in de Braehead International Arena te Glasgow Engeland. ´s Werelds grootste dj namen treden elk jaar ten tonele. De line up voor het komende festival is deels bekend gemaakt. Erick Morillo, Danny Rmpling, X-press 2, Seb Fontaine en Sister Bliss zijn enkelen die zullen verschijnen. Onze eigen Koning Tiesto is eveneens van de partij. Het evenement zal live in Ibiza tijdens de opening van “Space” worden uitgezonden.

(toegevoegd:06-04-2002/20:22)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws