Base in your f#ce, geslaagd of niet?

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

In het Zwolse The Q werd afgelopen Goede Vrijdag voor het eerst Base in your F#ce georganiseerd. Is een feest geslaagd als er voor de eerste editie veel bezoekers komen opdagen of gelden er meer kriteria? De organisatoren en de clubeigenaar zullen de eerste vraag met een volmondig "Ja" beantwoorden. Volgens mij gelden er echter meer kriteria.

Vooraf werd in de flyer, overigens niet geheel zonder taal- en spelfouten, een undergroundsfeer opgeroepen. Buiten het feit dat een echte undergroundsfeer in een nette club als The Q niet is op te roepen, was er te weinig gedaan om die sfeer ook echt te bereiken. Wat camouflagenetten aan het plafond, dat was alles. De voortreffelijk draaiende Bellie maakte het allemaal niet uit. De jonge dj kreeg het publiek massaal met zich mee, meer nog dan de zwalkende Dana. Zwalkend, omdat ze geen echte richting aan haar set wist te geven. En uur te laat, stuwde ze iets de zaal in, wat op zijn best een mengelmoes tussen trance, club, techno en af en toe zelfs progressive genoemd mag worden. De ondersteuning van de MC maakte het er ook niet beter op. Als je geen hoge tonen lang genoeg kunt vasthouden, verveel het publiek er dan niet mee.

Al met al een avond met twee gezichten. Volle zaal, maar matig feest. Eentje die in het westen van het land waarschijnlijk geen lang leven beschoren is. De verwende wersterling heeft daar al jaren de keuze uit dergelijke feestjes, waarvan er dertien in een dozijn gaan. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws