Hardbase te Tropicana Rotterdam

Partyscene Redactie | 3 juni 2002
headlines

Een heel ruim pakket van d.j.'s gaven vorm aan de "Hardstyle" music op deze avond.

Bij binnenkomst om 0.00 uur was Captain Gizmo stevig aan het draaien in de grootste zaal en Tropicana was al goed gevuld met publiek. Na hem was het aan the Beholder die zijn set sterk begon met de bekende beats en melodieen van Mand Overboard ( Bjorn Svin ), Catana, ( Fancy fair ) en the Bomb ( Marcel Woods . Met klappers van deze periode kwam het publiek lekker op volle gang. The Beholder wisselde vervolgens een beetje af maar hij eindigde zijn set lekker hard.

Gary D. misschien al bij enig ander bekend van zijn albums met opvallend glimmende cd hoesjes in de winkel, liet zijn hardhouse voor de avond horen na the Beholder. Gary D. paste goed in de line-up van deze Hardbase. Deze d.j. draait lekker mee in de hedendaagse Hardstyle en wieweet krijgen we in de toekomst nog wel meer van hem te horen. Het Rotterdamse publiek danste naar tevredenheid op zijn beats en de MC van de avond vulde hem ook goed aan.

Nadat Warmduscher zijn kunsten met vinil had getoond mocht favoriet Lady Dana eindigen in de grote zaal, het entiousiasme van het publiek was in ieder geval groot.

In de bovenste zaal kon men genieten van snoei( hardere ) beats in de vorm van ook hardstyle en oldscool / classics. Dit alles werd gedraaid door een aantal grote namen uit de oudere hardcore scene zoals d.j. Panic, Lars en Rob en m.c. Joe. Dit laatste duo is in Rotterdam goed bekend / berucht van de thema feesten in Parkzicht die in vroegere tijden werden gehouden. De sfeer in Club Tropicana tijdens Hardbase is lekker. Het is "gezellig tropisch" en de ruimte is niet te groot en ook niet te klein. Het publiek is wat ouder en enigzins gevarieerd.

Met de C.D. Hardbase mixed by Dana and the Beholder die onlangs is gelanceerd en de posters hiervan in wijde omgeving is "Hardbase" al aardig op weg een berip aan het worden. Er kan vooruit gekeken worden naar de 3e editie.

Edwin Vogels
Zoetermeer

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws