Nieuwe editie van Chesterfield Labelland

Partyscene Redactie | 19 februari 2002
headlines

Labelland presenteert drie labels, elk met een geheel eigen stijl. Zo komt er uit Frankrijk het label F Communications, uit Engeland het Blueprint label en uit ons eigen land Zephon’s Mom.

F Com is waarschijnlijk het meest bekende dancelabel uit Frankrijk, wat garant staat voor funky techhouse. De dj’s die dit label vertegenwoordigen zijn de Fin Jori Hulkkonen, Llorca die zich speciaal voor Labelland laat vergezellen door zangeres Ladybird en vervolgens is er nog de Schot Aqua Bassino. De aftrap zal worden verricht door het F Com Giants DJ Team in de Max.

In de Oude Zaal staat er techno op het programma. Blueprint is opgericht door onder andere James Ruskin, die dan ook zijn kunsten op Labelland zal vertonen. Medeoprichter Richard Polson, die samen met Nick Dunton de live-act 65 D Mavericks vormt, zal op de bühne voor heel wat vuurwerk zorgen. En dan is er nog Oliver Ho, die in eigen land bekend staat als een van de meest creatieve elektronische producers.

In het Theater zal het Nederlandse label Zephon’s Mom zorgen voor de nodige jazzy beats en breaks. Hier zal Kid Sublime zijn geheel eigen sound laten horen, namelijk een mix van old en new skool hiphop en jazz-georiënteerde moderne beats. Dj Aardvarck brengt hiphop, drum ‘n’ bass en jazzfunk ten gehore. Oprichter Alias Poeh, ook bekend van de Djazzadelic avonden in de Mazzo, komt zijn jazz-en funkgeoriënteerde draaistijl aan het publiek vertonen.

Verder is er nog de Aquarius Lounge, waar je geen muziek zult treffen, maar een spirituele happening, compleet met astrologen, aura-readers, party kappers en een massage salon.

De Melkweg opent haar deuren om 22:00 uur en sluit ze weer om 05:00 uur. Kaarten zijn voor 11,50 euro te koop bij de bekende voorverkoopadressen.

(toegevoegd:19-02-2002/11:51)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws