Londonse club Fabric gaat weer open na drugsdoden

Rick Francissen | 26 augustus 2016
algemeen

Fabric

In het weekend van 13 augustus sloot Londonse club Fabric de deuren als gevolg van twee overleden bezoekers door een overdosis drugs. In de tijd dat de club gesloten is geweest is er goed gepraat over de toekomst van de club. In goede overeenstemming is besloten dat deze de deuren weer gaat openen.

Fabric is belangrijk voor London

In een officieel statement dat Fabric naar buiten heeft gebracht via Facebook wordt nogmaals spijt betuigd van de voorgevallen incidenten. In overeenstemming met de politie van Londen en de burgemeester van de stad is besloten dat de club op een veiligere manier weer de deuren mag openen. Volgens de burgemeester van London is een club als Fabric een belangrijk in de muzikale en creatieve industrie in de stad die dreigt uit te sterven.

LEES OOK: Londonse club Fabric moet tijdelijk de deuren sluiten

Om weer bezoekers te mogen ontvangen in de club is het wel van groot belang dat er extra goed op de veiligheid wordt gelet. Zo wordt er op het moment in samenwerking met de politie het zero-tolerance beleid extra goed gehandhaafd. Daarbij zegt Fabric altijd na te blijven denken om op een zo effectief mogelijke manier de veiligheid van de bezoeker te kunnen waarborgen.

Beeld via Google Maps

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws