Players Inc. in Hotel Arena

Partyscene Redactie | 18 februari 2002
headlines





Players Inc. geeft donderdags in de Arena hun feestje. Deze donderdag niet zo maar een feestje want het is 14 februari en dat is Valentijnsdag. De hele Arena was dan ook versiert met bloemen, hartjes en ander soort rood. De twee hostesses brachten glimlachend nog wat snoepjes rond en later schalen met hapjes. Deze schaars geklede dames genoten daar zichtbaar van. Tijdens het eten was er voor een fijne lounge DJ gezorgd, wat de maaltijd extra lekker deed smaken. Al snel is het dan twaalf uur en kan er gedanst worden.

Nu woon ik aan het zelfde park waar ook de Arena ligt (Oosterpark) dus is het voor mij niet de eerste keer dat ik in de Arena kom. Lekker makkelijk denk ik dan, het is in de buurt. Maar erg vaak was ik er toch niet te vinden. Ik fietste graag een stukje door voor de More. Ik denk dat ik er niet graag kwam omdat ik altijd over de handtasjes struikelde die de dansende dames op de vloer plaatsten. Ze keken mij boos aan als ik weer overeind krabbelde. Die tijd is nu voorbij!

Als je nu Hotel Arena binnen komt lijkt het een club in Londen of New York te zijn. Prachtige dansvloer met Heineken geluid. Dito bar en voldoende ruimte om elkaar kwijt te raken. Mooi verlicht, goed personeel, wat wil je nog meer. Nou niks eigelijk. Eventueel nog discussiëren of je het nou wel of niet kunt maken, beelden van engelen gebruiken in een voormalige kerk. Maar dat is bijzaak. Het raffinement van Hotel Arena zit hem in het TOilet.

Lees verder in het PARTYREPORT

Tekst en beeld: Pieter Hoogland

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws