Duitse DJ’s in Nederland

Partyscene Redactie | 2 december 2002
headlines


Duitse DJ’s zullen keiharde beats ten gehore brengen in wat Chris van PureEntertainment noemt: “Een club met alles erop en eraan. ”Samen met de Duitse label Overdose zorgt PureEntertainment voor een onvergetelijk hardstyle feest. De keuze voor Duitse DJ’s is voor Chris snel gemaakt: “Duitse hardhouse is vetter en harder. Niet dat commerciële als vandaag de dag.”
Hardknox presenteert Melanie Di Tria, hèt talent van onze oostelijke buren. Ze zal een set ten gehore brengen die nog een tijd in het geheugen zal blijven hangen. Een nieuwe stijl van hardhouse bloeit op binnen de Nederlandse dancescene. Nog net geen gabber muziek, maar gewoon keiharde hardhouse is wat deze avond zal brengen. Dit maandelijks terugkomende feest verplicht je bijna om de voetjes van de vloer te houden!

Ook in de toekomst zullen we nog veel horen van Overdose. Er zal in de Benelux een lokatie worden gezocht om deze muziekstijl verder te doen ontplooien. Niet alleen Nederland maar ook België en waarschijnlijk Frankrijk zullen niet aan deze dans ontspringen.

Hardknox opent zijn deuren om 22.00uur en zal zijn einde vinden om 04.00uur. De entree is 12,50.

Gratis kaarten voor Hardknox? Kijk in “WINNEN” wat je daarvoor moet doen!

(toegevoegd:12-02-2002/12:03)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws